Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Romák, ti nem vagytok felhábor...

Romák, ti nem vagytok felháborodva a hatvani rendőr brutalitáson?

Figyelt kérdés
Én is roma vagyok de nekem felforrt a vérem amikor láttam, hogy mit csináltak ezek a rendőrnek nevezett valakik. Csak azért mert kisebbség vagyunk, akkor ilyen embertelen módon kell bánni velünk?

#Hatvan #rendőr brutalitás
2012. nov. 29. 08:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes, hogy a köztéri kamerák felvételeit nem adják meg.

A nevezetes felvételek csak egy bizony időintervallum eltelése után vannak.

A felvételt megelőzte sok minden, hiszen ott már több rendőr kint volt, és elő is állított a tömegből embereket.

Akkor tudnék biztosan nyilatkozni, ha látnám az előzményt is.

Így elég manipulatívnak tűnik a videó összeállítása/ összevágása.

(mellesleg bűncselekmény a bizonyítékként szolgáló videó összevágása is, erre a TASZ is hivatkozik)

2012. nov. 29. 19:11
 22/26 anonim ***** válasza:
74%
A TASZ is elmehet a búsba. Médiafigyelem kell azoknak is, semmi más céljuk nincs ezzel, mert egyébként okosságokat tudnak mondani, de eredményeket felmutatni... na azt nem. Remélem olyan sikeres lesz ezekkel a bűnözőkkel való együttműködésük, mint amilyen sikeres volt a mozgássérültekkel.
2012. nov. 29. 21:19
 23/26 sni ***** válasza:
nem unják még a "csak azért, mert cigány vagyok?" dumát? Drogtermesztő, megérdemelte!
2013. ápr. 7. 23:22
 24/26 sni ***** válasza:
A kérdésre visszatérve: nekem is felforr a vérem, amikor látom, hogy minden nap mit művelnek az embernek nevezett sötétbőrű valakik! Ismétlem MINDEN NAP!!! de egyre többször fogják visszakapni! :)
2013. ápr. 8. 07:49
 25/26 Zsolt32 válasza:
Bezzeg a rendszerváltás elött rendörnek besszoltál vagy csak csúnyán néztél rá vagy akár kezet emeltél rá akkorát rád Ba**ot hogy asse tudtad fiu vagy e vagy lány!Régen ha egy roma Csepelen meglopta,vert egy magyart,az összes munkás már kinn volt a romatelepen és gyujtoták rájuk az egészet!A rendőrök tartoták vissza a munkásokat hogy ne verjék ki belőlük a szart is!
2013. ápr. 20. 20:45
 26/26 anonim ***** válasza:
7 es de nagy magyar valaki aki a fakabátokat isteníti az is golyót érdemel nyugi!
2018. aug. 21. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!