Romák, ti nem vagytok felháborodva a hatvani rendőr brutalitáson?
Figyelt kérdés
Én is roma vagyok de nekem felforrt a vérem amikor láttam, hogy mit csináltak ezek a rendőrnek nevezett valakik. Csak azért mert kisebbség vagyunk, akkor ilyen embertelen módon kell bánni velünk?#Hatvan #rendőr brutalitás
2012. nov. 29. 08:20
1/26 anonim válasza:
láttad a felvételt?
én a rendöröknek adok igazat!viselkedés nulla.el kell menni rendes munkara,nem bünözni.
2/26 anonim válasza:
Én nem voltam ott, senki nem tudhatja, mi történt valójában, vagyis, hogy ki támadott először.
3/26 anonim válasza:
Első: Te tudsz m,unkát adni a romáknak? Vagy csak a szád jár.
Senki nem tudja, hogy valóban mi történt. Valószínű, hogy a rendőrök túllépték a hatáskörüket. De ezt nem fogják bevallani.
Nem vagyok roma, de ez felháborító. Akkor is, ha a romák kezdték.
4/26 anonim válasza:
Hát ez történt http://www.youtube.com/watch?v=DtnZepOn-i8
5/26 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hol voltak brutálisak a rendőrök, de a két cigányasszony "műsorát" bármely hollywoodi háborús film hangmérnöke megirigyelné.
6/26 anonim válasza:
Ez neked embertelen ? El vagy te tévedve.. Ne háborogjál itt a neten,hanem inkább nézz magadba te is.
7/26 anonim válasza:
Igazad van kérdező, valóban felháborító, hogy a szegín bűnőző romákokkal hogy bántak! Örüljenek, hogy Magyarországon nem keményebbek a rendőrök, mert aki a rendőrt fenyegeti/megtámadja, az golyót érdemelne.
8/26 anonim válasza:
A videóban én semmi brutálisat nem látok.
Esetleg másik videóról van szó?
9/26 anonim válasza:
"Dolgozni kellene nem bűnözni"
Ez nagy igazság a videóban.
10/26 anonim válasza:
Szerintem ne panaszkodjatok a magyar rendőrökre, az amcsi rendőrök úgy lepuffantottak volna párat, mint a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!