Mit szóltok ehhez a "cigány polgárőrséghez"?
És persze ahhoz amit eddig műveltek!(Egy vadászt leszorítottak az útról és a papírjait akarták megnézni[mert sötét terepjáróval volt...]és két fiatalt akartak kiszedni a kocsijukból!)
Szerintem felháborító! Senkinek nincs joga mást a kocsijából kiszedni és követelni a papírjait!
Kedves Polgárőr!
Te jól leírtad a polgárőri státuszt, de biztos vagyok benne, hogy ezt nem mindenki tudja ilyen jól még a Polgárőrségen belül sem, nem beszélve ezekről a cigánycsapatokról. Igenis életveszélyes őket és más hasonló csoportokat rászabadítani az országra. Aki mégis ilyesmivel szeretne foglalkozni, az csak ellenőrzött, szervezett keretek között megengedhető, és legalább arra ki kell képezni, hogy mik a főbb bűncselekmények, mihez van neki joga, mihez nincs, és amihez joga van (bűncselekmény tettenért elkövetőjének feltartóztatása), milyen módszerrel lehet, mikor nem célszerű stb.
Itt a legújabb eset (Nyírlugos). Mondtam én, hogy nem lesz jó vége. Itt még erőszakosabban léptek fel mint Gávavencsellőn, és megint csak az mentette meg az utasokat, hogy az egyik útonálló felismerte a sofőrt.
remélem egyszer azokat állítják meg akik a gyilkosságokat elkövették:
"széépnapót gádzsi, kéne a papííród?!"
"neemhallod? romagyilkosvagy rászístáfaszístá, megkéseljelek?"
*BUMMM*
"látod... nem kell neked semmi papír!"
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!