Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Igaz, hogy a rendőröknek 10...

Igaz, hogy a rendőröknek 10 bírságot, meg 2 feljelentést le kell adniuk naponta?

Figyelt kérdés
Mert a legnépszerűbb bulvár napilap ezt lehozta még régebben. Meg ,hogy ez miatt a zsaruk csöveseket bírságolnak szana-szét...

2012. okt. 20. 18:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
szerintem az emberek döntő többsége nem úgy száll ki a kocsiból.
2012. okt. 22. 19:09
 12/16 anonim válasza:
Beszélgetés közben kérdezzétek meg egy járőr rokonát az elvárt mennyiségű bírságról. Olyat is hallottam hogy nem talált elég "madarat" ezért hogy meglegyen a mennyiség az anyját feljelentette és saját magát megbírságolta. Ezeket nem a rend miatt küldik ki hanem pénzbeszedésre. Hiba mindenhol előfordul csak kell egy fej aki megállapítja.
2013. jan. 4. 21:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Ezek a pletykák amik minden falun, városban külön történetté átfogalmazva szájról szájra terjednek.

Ki az a hülye, aki magát, vagy családtagját megbünteti? Ez nekem is terjeng az egyik kollégámról, és a buták meg elhiszik.

2013. jan. 5. 07:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Az eszetekbe sem jut hogy nem is minden rendőr bírságol,mert épp a beosztásából adódóan lehetősége sem lenne bírságolni,szóval már itt megdőlt a hülyeségetek.
2013. jan. 26. 23:13
 15/16 A kérdező kommentje:
szerintem senki se gondolt a gyilkosságiakra... stb, hanem csak a közlekedésiekre
2013. jan. 27. 15:32
 16/16 sni ***** válasza:
akkor megint felesleges a kérdés, mert a közlekedési rendőrnek az a dolga, hogy a szabálysértésekkel foglalkozzon, bírságoljon, feljelentsen, és ehhez elvárás sem kell, nem nagy kaland 12 szabálysértőt találni 12 óra alatt, annál is inkább, mert az emberek többsége akkor is megcsinálja, ha látja, hogy ott a rendőr!
2013. márc. 1. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!