Tehetek ezért feljelentést? Nem akarom, hogy komolytalannak tűnjek
Talán inkább a volt párod tegyen, ha őt zavarja. Azt, hogy ki küldte a képeket, nem fogod megtudni (hacsak nem valaki jófej megsúgja Neked, amit kétlek), ráadásul csak a kíváncsiság kedvéért elég nagy hülyeség feljelentést tenni.
Zaklatásért feljelentést tehetsz ismeretlen tettes ellen, de ha van egy kis esze az elkövetőnek, nem túl sok fáradsággal elbújt úgy, hogy soha nem tudod meg, ki volt az. Ha egyáltalán elindítják az eljárást...
Na várj egy picit.
Ha a rendőrség sikeres nyomozás után megtalálja a tettest, akkor sem tudod meg, hogy ki volt.
A másik meg az, hogy nagyon kellemetlen lesz a párodnak, hogy a meztelen fotóit nézegeti a rendőrség, ügyész, bíró.
Szerintem töröld őket, és ne foglalkozz vele.
Alapvetően a volt párod tehetne feljelentést, te csak akkor ha az illető rendszeresen küld neked ilyet. Az lenne zaklatás.
A volt párod meg nyilván pontosan tudja, ki lehet.
Feljelentés esetén meg kell nevezned a bűncselekményt, amit nem fogsz tudni, ugyanis nem történt semmi. Az ugyanis, hogy kaptál egy mailt, benne képeket az exedről, gyakorlatilag semmi. Az exed tehetne feljelentést az ellen, aki a képeket küldte, és még akkor sem biztos, hogy elindulna az eljárás.
Szerintem ne röhögtesd ki magad azzal, hogy "rendőr bácsi, ki húzta meg a hajamat?".
Igen, ezért sem voltam/vagyok a feljelentésben biztos...
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!