Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit tudok tenni a vaterán nem...

Mit tudok tenni a vaterán nem küldik a csomagot?

Figyelt kérdés
Mi van akkor ha a vaterán leütötem a terméket át is utaltam a pénzt (18.000 ft ) és nem küldik a csomagot már 2 honapja és nem is tudok elérni. kihez fordulhatok ? a rendörség foglalkozik ezzel a öszegel ? a bankszámlaszám alapján megtudok valamit (mert csak ezt az egyet tudok rola minden kamu volt amit megadott ) ?
2009. aug. 8. 11:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Még mindig fent van az illető a Vaterán?Továbbra is lehet tőle "vásárolni"?
2009. aug. 8. 14:03
 12/14 A kérdező kommentje:
Nincs fent már ... Hát sajnos nem tudok vele kapcsolatba lépni valoszinü egy szemét alak és azért ragaszkodott a banki utaláshoz viszont beszéltem a rendörségel de ott is természetesen bizonyitékot kérnek és a banksámlaszám után nehezen tudnak nyomozni és bizonyitékbol csak a bizonylat van és az e-mail. Sajnos nem tudom sehogyse lenyomozni tanácstalan vagyok mert a vaterán keresztül megszivatni nem tudom már sehogy a rendörség meg nem nagyon segit.
2009. aug. 8. 15:51
 13/14 anonim ***** válasza:
95%

Az utolsó leírásodból nézve sztem hülyének néztek a rendörségen mert Ők azonnal ki tudják deríteni a számládon levö összes pénzmozgást azt is hogy mikor hova utaltál vagy honnan mikor érkezett pénz

Söt a célszámla alapján a számla tulajdonost is ha akarják...De ezeket akár hónapokra visszamenöleg is ki tudják deríteni seperc alatt..

De a leírásodból nézve szerintem nagy ívben xarnak rá..

Amit irtam onnan tudom hogy volt egy csunya sikkasztási ugy amiben feljelentést tettem pár éve és simán név és lakcim alapján másnapra megvolt minden adat, igaz ott milliokrol volt szó...

Szted számlaszám alapján nem lennének megy ugyanezek kapásbol?

Dehogynem!!

2009. aug. 17. 22:01
 14/14 anonim válasza:
Na visszakaptad a pénzt? :)
2012. dec. 1. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!