Rendőrök mit tesznek, ha senkit sincs miért megbüntetni?
- sebességet betartja
- műszaki, forgalmi rendben
- izzó, egészségügyi csomag megvan és zöld mellény
- biztonsági öv bekötve
- papírok szükséges okmányok rendben
És elő van írva nekik az elvárt bírságolások száma.
Zsanett hamis vád miatt most várja az ítéletet, mivel bűncselekmény hiányában felmentették a rendőröket.
Mindig van olyan aki alkoholt fogyaszt, olyan aki vezetői engedély nélkül vezet, vagy lejárt a műszaki. Csak tudni kell hol keresni.
A 3. gondolatjelből pedig egyik sem kötelező.
Ezt az autósikálást nem tudom honnan veszed. Zsanett priuszában viszont már ez a 4. alkalom, hogy valakit nemi erőszakkal vádol, és ez sem volt az RTL-en. Ezenkívül az ügyében szakértői bizonyítás volt, és megállapították, hogy Zsanett megerőszakolására nem lehetett idő, mivel a térfigyelő kamerák rögzítették a járőrautót és ha jól emlékszem másfél percet lehettek volna együtt, illetve semmilyen erőszakos behatolás nyoma nem volt felfedezhető.
Kedves okoskodó, ez nem jött be, úgyhogy a büntetett előéletű Zsanett megy a börtönbe valószínű.
Ajánlom figyelmedbe az utolsó mondatokat. Senki nem véd itt semmit, egyedül te gyűlölködsz, és megpróbálsz szembe menni az igazsággal.
Most komolyan a semmiért törölték a kommentemet?Mi rosszatt írtam?Na mindegy már megszoktam.Ez a gyengék fegyvere hogy jelentenek a moderátornak amikor igazam van
Könynen megtudnálak cáfolni,de nem vesztegetem az időmet feleslegesen kommenteléssel ha úgyis letörlik őket mert sírtok a moderátornak mint egy szánalmas kis gyerek.Gondolom a suliban is vertek titeket állandóan és nem győztetek árulkodni az anyucinak
Érdekes hogy engem senki sem tudott megcáfolni semmiben,ehelyett jelentettek a moderátornak :) Na ismét egy győzelem nekem,örülnétek ha fele annyit tudnátok mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!