Rendőr sztorik?
Volt velük ügyem,
bilincs is volt rajtam,
nem volt jó érzés,
tulajdon elleni szab sértés-ért.
...hogy r@hadjanak meg.
kicsit bonyolult a lényeg hogy nem én voltama hibás ostobák jöttek ki xD
egy faszi nekem jött és elkezdett ordibálni este hogy mért mentem neki és lökdösött hát ittam előtte 2-3 sört (de ettől én nem leszek részeg nem árt egyáltalán meg)...a lényeg több se kellett hát megvédtem magam és visszalöktem...az meg csak ordibált meg hasba vágott...egy buta kihívta a rendőröket a faszi meg elő adta magát hogy én rátámadtam....igazoltattak átnézték a ruhám meg ugye különhívtak.ELmondtam hogy hasbaütött és ő kezdte...Erre bemérgett és köpködött én meg csak odébb léptem volna a rendőr megfogta a karom reflexből kihúztam(rántottam) a kezéből.A zsaru erre a tarkómnál fogva a kocsihoz rántott és mint valami szemét bűnözőt megbilincselt de gy hogy rohadtul fájt nagyon szorított. DE ezt úgy ám hogy közbe a tarkóm fogta és a kocsinak nyomta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!