Rendőr sztorik?
Bicikliztem, és pár fiatal rendőr egy rendőrautó mellett beszélgetett az út mellett 1-2 méterre.
Mikor odaértem, szóltak valamit, de nem értettem.
Azt hittem azt akarják, álljak meg, igazoltatnak, stb. Már frászt kaptam, mert csak a közelbe mentem igazolvány nélkül...
Kiderült, hogy csak "úgy" szóltak be... Látták, hogy nőből vagyok és fiatal. :p
Biztos megakartak erőszakolni mint annak idején az a 4 rendőr Elter Zsanettet
Ez a kérdés egyszer már volt.
Amikor itt kaposváron focifesztivál volt, mi rendszerint bejártunk a főtérre focizni a külföldi srácokkal, ebbe egyszer egy biztonsági belekötött (éjjelente, olyan 10től, egy biztonsági van a főtéren) hogy takarodjunk onnan. Másnap rendőrök is kint voltak, megkérdeztük őket, tiltja-e valami h focizzunk a főtéren. Azt mondták semmi akadálya, csak nem célszerű, mert ha valakit eltalálunk, akkor jogosan lesz ideges. Mikor felé gurult a labda, vissza is rúgta. Azóta vidáman focizunk a főtéren, ha szép az idő.
Egyik ismerősöm rendőrtisztire járt, s bevitték egyszer őket az örsre, hogy nézzék meg hogy folyik a munka.
Napközben behoztak egy nem idén barnultat, meg volt bilincselve a csóka.
Az egyik fiatal rendőr (ilyen babaarcú kezdő lehetett) levette a szolgálati sapkáját és letette valami asztalra.
Erre a nem idén barnult gyűjtött egy kis turhát, majd egy jókorát belecsulázott a rendőrsapkába. Utána az arcán egy jókora vigyor persze, fiatal rendőrünk meg nézett elvörösödve hogy most mi a rákot csináljon.
Szerencsére egyik idősebb tisztnek helyén volt az esze, a sok szemtanút látva úgy gondolta, hogy megvédi a mundér becsületét és kiadta az utasítást, hogy 4 rendőr kísérje el a mosdóba a nem idén barnult urat, mert látja rajta, hogy bizonyára nagyon kell pisilnie.
És így is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!