A volt barátom zaklat facebookon, fenyegetőzik! Törölni, tiltani nem akarom mert az feldühítené és beláthatatlan következménye lenne! Ha nem életveszélyesen fenyeget meg, fel lehet jelenteni?
A lényeg, hogy megvan a tanulság, hogy milyen embert ne válassz majd következő barátnak. :)
Én azért komolyan nem értem, hogy hogy sikerül megtalálnotok az ilyen trógereket, akiktől így kell rettegnetek. A jó indulatú, nem agresszív hapik meg tengődhetnek jó sokáig magukban, míg végre sikerül egy normális nőt találniuk, akikkel leélhetik az életüket.
Hát, csak annyit mondhatok, törölj, próbálj meg eltűnni, és sok szerencsét. A legjobb az lenne, ha lehiggadna magától, de ha csakazértis durván zaklat, jobb ha feljelented.
Semmiképp ne találkozz vele, akkorsem ha előveszi jobb arcát és kitalálna akármilyen ürügyet. Változtasd meg a telszámodat is, és csakis olyanoknak add meg, akikben annyira bízol, hogy nem adják meg neki. Facebokról pedig törlés, a következő 2 évben ne is regelj fel egyáltalán, vagyha igen, akkor álnéven, kép nélkül és csakis a legmegbízhatóbb ismiket jelöld be. Vigyázz nagyon magadra!
Ezt én sem értem.
Ha fel mered jelenteni akkor miért nem mered letiltani? Ha utóbbiért veszélybe kerülnél akkor előbbiért még inkább!
Ha meg bajban vagy és le akarod koptatni arra megvannak a megfelelő eszközök!
Ismerősöm csaj hasonló cipőben járt. Elment kick box edzésre majd szólt az edzőnek hogy fenyegeti a volt pasija.
Az edző mondta neki hogy beszéljen meg egy találkozót a pasival szombat estére egy szórakozóhelyre.
Amikor a pasi odament akkor ott volt már vagy egy tucat nagy darab kick boxos és elmagyarázták neki hogyha nem száll le a csajról vagy bármi baja esne akkor onnantól csak szívószállal eszi majd a bélszint!
Asszem még 1-szer probálkozott aztán rátelefonáltak hogy ennyi dobása volt, következőnek nem figyelmeztetnek!
Többet soha nem látta a csaj a pasit!
Hacsak nem egy nagy alvilági banda feje a volt barátod akkor hidd el, tudja mikor és kivel kekeckedhet és kivel nem!
Én valami hasonló megoldást javasolnék...
A feljelentéstől is félek, de akkor már a rendőrségre is tartozna az ügy és egy kicsit biztonságban érezném magam!
Ez az ember olyan, hogy mindenkinek a jó arcát mutatja és ha valami nem a kedve szerint történik akkor csinálja ezt! A családjának ha elmesélném el se hinnék róla, hogy ez ő!
Mindenkit manipulál kedve szerint, mint ahogy engem is!
Későn jöttem rá, hogy az álarc mögött ki is van valójában!
Őszintén, én úgy gondolom a csákó kivülről egy átlagos ember aki baromira nem bírja ha elhagyja a barátnője.
Nem hinném hogy nekiesne ha lenne új barátod. Ha meg mégis megteszi akkor abból komoly rendőrségi ügy lenne és azt a volt pasid se hiszem hogy kockáztatná hogy kap egy felfüggesztettet. Na onnantól hiába mitatja a jó arcát mindenkinek!
A pasinak valoszínű a látszat a lényeg és ami rosszat csinálna azt nem nyiltan tenné!
És hogy ki mit vállal föl azt bízd majd az új pasidra. Persze ne ez alapján válassz barátot mert akkor megint megszívod de én nem gondolom hogy egy begazolt exbaráttól ennyire parázni kell.
Szerintem kicsit túlmisztifikálod az exbarátodat...
Lehet hogy durva alak de szerintem számol a következményekkel! És ha durván lép akkor az életbe nem magyarázza ki, ezt ő is tudja! Csak te dimenzionálod túl, mintha ő aztán mindent megoldana és mindent kimagyarázhatna!
én voltam ebben a helyzetben.
tettem feljelentést, azt mondták, az nem minősül zaklatásnak hogy nem fenyegetett meg halálosan és hogy a neten piszkált.
azt csináltam hogy töröltem a profilom és csináltam egy újat "Én Vagyok" -néven, ahol csak olyanokat jelöltem be akikről tudtam hogy nem köpnek neki/nem ismerik.
nem tettem ki képet, úgy állítottam be hogy csak ismerősök találjanak meg, más ne írhasson, ne jelölhessen és semmi adatot ne lásson.
így nem tudja hogy én vagyok azon és tiltottam is hogy véletlen se találjon meg.
de ami durva, hogy 1 év elteltével is még mindig azon pörög hogy mit csinálok.
vannak ilyen elmeroggyantak. és a rendőrség nem tesz semmi, csak ha vér folyik, rájuk ne számíts
"Megjegyezném, hogyha tiltod őt, ő abból semmit nem vesz észre."
Az meg ugye teljesen kizárt, hogy egy közös ismerős acc-jából rájöjjön, hogy nem is törölt, csak őt tiltotta?
Simán tudomást lehet szerezni arról, hogy le vagy e tiltva vagy sem.
Ne írogassátok már, hogy törölje le magát, miért törölné? Az összes ismerősével a beszélgetési előzményeket, az összes képét, mindent elveszítene! Miért lenne ez jó?
A leírásod alapján ráismerek egy-két ismerősömre, természetesen nem a fenyegetőzésről, meg az erőszakosságáról, hanem arról, hogy mindenkinek a szép arcát mutatja, és ha valami nem úgy van, ahogy ő szeretné, akkor olyan, hogy a saját szülei nem hinnék el, hogy miket csinál, milyen szavakat, használ, stb. Az ilyenek tejbetök emberek, akiknek csak a szájuk nagy.
Szerintem tiltsd le. Nyugodtan. Nagyon nehezen tudom azt elképzelni, hogy egy ilyen szájas ember tényleg megüssön egy nőt.
Azzal a kommenttel is teljesen egyetértek, hogy jól rá kéne ijeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!