Ha feljelentenek csendháborításért, és igazuk is van, mi a következménye?
"nyilván arra céloztam , hogy nem volt hangos"
Ő pedig arra célzott, hogy ez relatív dolog.
De egyetértek vele, ha a szomszéd HALLJA, te pedig, aki ott ülsz mellette ALIG HALLOD, akkor valóban menj el fülészhez. Hiszen ha ez tényleg így van, akkor erős halláscsökkenésed lehet.
Pedro
jézusom..... ez most komoly??
1:ki mondta hogy mellette ültem?
2:komolyan nem értem , hogy mit nem lehet ezen érteni , nem szó szerint mondtam , nyilván , teljesen normál hangerővel , kicsit levett basszussal hallgattam.... 1 szobával arrébb , szinte nem is hallottam , de nem ez a lényeg , a bácsi egy kötözködős ge ci , pont mint ti 2en.... már csak sz@rrágás amit csináltok.... csak arra voltam kiváncsi , hogy a relatív hangos zenével mit tud kezdeni , mit hívhat , feljelenthet-e.
Én elhiszek mindent, de TE kezdted úgy a kérdésed, hogy "Ha feljelentenek csendháborításért, és igazuk is van," - az igazuk is van kitételből számomra az derül ki, hogy te is pontosan tudod, hogy hangos volt... De ez legyen a te problémád.
És igen, bejelentheti a rendőrségen, amire kiküldenek egy járőrt, aki fel fog szólítani, hogy hagyd abba a jogsértő tevékenységet. Ha ennek ellenére ismételten hangoskodsz, akkor pedig pénzbírságot szabnak ki rád, először kevesebbet, második, vagy többedik alkalommal pedig egyre többet. Ha nem fizeted be, akkor adók módjára behajtják.
Ilyen egyszerű.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!