Lehet-e névtelenül feljelentést tenni csendháborításért?
A szomszédomat szeretném feljelenteni, de nem akarom hogy tudja, hogy én voltam. Másokat is zavar, de senki nem tesz semmit (10 emeletes házban lakunk, szóval van 4 szomszédja). Éjjelente és napközben is gyakran hangosan zenét hallgat, van hogy kiabál (nem veszekedés, csak úgy dühöng magában valamin..) vagy dübög. Hiába szóltunk neki, nem érdekli.
Ha feljelentem, akkor mi történhet vele? Pénzbüntetést kap vagy csak egy ejnye-bejnyét?
Persze,hogy lehet névtelenül.
Először csak figyelmeztetni fogják,ha másodjára is kihívjátok és a többi lakó is panaszkodik akkor kaphat pénzbüntetést is.
Remélem hogy lesz hatása ha kap egy figyelmeztetést.
Nem vagyunk mi sem vaskalaposak, még öregek se, az hogy pénteken vagy szombaton buli van vagy ilyesmi, nem zavar. Csak ha hétközben az ember nem bír aludni, már kicsit idegesítő.
Köszönöm a válaszokat!
Elvileg úgy van asszem, hogy reggel 7-től este 10-ig lehet hangosabba is zenét hallgatni.
Nappal ne legyen már könyvtár:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!