Az előbb tépte le az ablakom alatt egy roma "úriember" egy hölgy nyakláncát. Elfutott és gondoltam, hogy utánaeresztem a kutyám, mivel nem tudtam volna utolérni. De nem mertem, mivel félek, hogy engem vettek vna elő, mert megharapta a kutyám?
Annyira vártam már egy okostojás válaszolót..:)
1. Fél nyolckor már csak elvétve látsz egy embert, ezt használta ki ő is, hogy senki nem volt akkor ott. Mire kimentem, addigra már alig láttam és nem értem volna utol..
2. Akkor még sehol sem voltak a rendőrök, szóval azt se mondhattam, hogy autóval menjünk utána, mire pedig kiálltam volna a garázsból, addigra árkon-bokron túl lett volna.
3. Valami "fajfennttartó" szervezet úgyis megtalált volna, nekem pedig nem éri meg, mivel úgyis én jövök ki rosszul, főleg egy harcikutyával..
Azt is tehettem volna, hogy fülem botját se mozgatva, tévézek tovább a bőrkanapén..
"Azt is tehettem volna, hogy fülem botját se mozgatva, tévézek tovább a bőrkanapén.."
Körülbelül azt csináltad, annyi különbséggel, hogy kimentél kíváncsiskodni, majd átgondoltad a helyzetet, és nem tettél semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!