Melyik a röhejesebb? Hiába mondta az idős hölgy a telefonon, hogy jól van vagy az, hogy még meg is bírságolták az unokáját, mikor tévedésből a kommandósok rátörtek a családra.
Az oreg holgy hiaba mondta...eroszakkal is megvedtek...fo a biztonsag!!!
Ahol meg kene, ott meg le vannak fizetve(tiszt. a kiv.nek)
Az egesz egy komedia.inkabb szanalmas komedia.
Az a legdurvább, hogy ez bárkivel megeshet. Az hagyján, hogy nem kértek bocsánatot, de a károkat megtérítik, amit okoztak a betöréskor?
Ha velem csinálnának ilyet és nem kérnének térden állva bocsánatot, akkor feljelenteném az egész bagázst, hogy eltűnt egy köteg pénz az asztalról, hadd szívjanak egy kis belső vizsgálaton.
Tényleg kabaré.
Én a kedves aggódó rokonra hárítanám az összeget, túlzott aggodalmaskodás miatt.
Bár, ha jobban belegondolok, hogy mennyire nem figyelünk manapság egymásra... Ha valaki rosszul lesz az utcán, hányan mennek el mellette úgy, hogy azt gondolják, biztosan részeg, és nem segítenek. Így megértem az aggodalmat. Ráadásul, nem bírságot kellett volna kiszabni, hanem elnézést kérni az okozott kellemetlenségért.
"Én a kedves aggódó rokonra hárítanám az összeget, túlzott aggodalmaskodás miatt. "
De az a vicc, hogy miért büntették meg. Mert nem mondta meg a nevét. Most ki az aki mikor rátörik a házat tud válaszolni a sokktól.
"Ez a cikk egy akkora baromság, hogy el sem hiszem, hogy igaz. "
A baj az, hogy igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!