Meg találtam azt a fiatal csajt az fb-n aki engem 2 éve kihallgattatott tanúként. És állandóan többször megkérdezte ugyanazt és 5 órán keresztül kínzott engem. Rámerjem írni fb-n a következőket?
Helló megismersz?, Jól érezted magad aznap te rhdt qva?, Mondtál rólam valami pofátlanságot amikor kimentél a főnöködhöz mit írj a jelentésbe?
Mindez 2 éve volt és a csaj már Németországba lakik.
És nagyon gyűlölöm, holott, alapjáraton kedves és csinos. Velem kicsit bunkó volt.
Büntetőjogászként szerinted nem nyerne pert, ha feljelentene becsületsértés miatt, mivel leqrváztad?
Nagyon érdekelne az is, hogy tulajdonképpen az 5 órás kihallgatás után neked lett-e igazad, vagy annyira buta vagy, hogy azt sem tudtad, hogy ők tudják a dolgokat, és hülyének akartad nézni.
Írjál rá, de egy ilyen hosszú levél helyett bőven elég lenne annyit írnod: Buta vagyok, és bunkó.
Ugyanaz lenne ennek a levélnek is a mondanivalója. Nagyon gyűlölöd.. Egy beszélgetés alapján? Amiben a munkáját végezte?
Facebook linket küld el privibe :D
Kiváncsi vagyok hogy mennyire jo csaj :D
Kihallgatott? 1-szer? Teúristen! Emberjogi bírósághoz fordultál már? Egy kérdést kettőnél többször feltenni valakinek már önmagában súlyos bűncselekmény. Én a helyedben a nácivadászokat is rászabadítanám. Szánalmas vagy!
Egy bűncselekmény elkövetése rögtön igazolná mennyire "igazságtalanul" bánt veled...
Ha büntetőjogász, akkor biztos kapott már ettől cifrábbakat is. Körülbelül ennyi reakciót fogsz kiváltani belőle: "Hm, megint megtalált egy mentálisan retardált, mindegy letiltom. Oké, lássuk csak mit is írtak a barátnők a szerdai összejövetelről..."
Amúgy valóban elég korlátolt lehetsz, ha azt hiszed, hogy ennyire körülötted forog a világ. Lefogadom, hogy valami egyszerűbb ügyben hallgatott ki, amilyenekkel kapcsolatban évente 300 tanút kikérdez, nem pedig egy maffiaper koronatanúja voltál.
Körülbelül annyi nyomot hagytál benne, mint egy pénztárosban, akinél 2 éve vásároltál...
Megkínzott?
Úristen! Eddig csak olyan összefüggésben hallottam a rendőrségi brutalitásról, hogy valaki megvertek, de most már egy csinos, kedves lány kihallgatása is kínzás? Eldobom az agyam, komolyan mondom. Írjál csak rá nyugodtan, de aztán ha egyszer az itthon maradt ismerősei megtalálnak, akkor ne sírjon a szád. Szánalmas vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!