Meg találtam azt a fiatal csajt az fb-n aki engem 2 éve kihallgattatott tanúként. És állandóan többször megkérdezte ugyanazt és 5 órán keresztül kínzott engem. Rámerjem írni fb-n a következőket?
Helló megismersz?, Jól érezted magad aznap te rhdt qva?, Mondtál rólam valami pofátlanságot amikor kimentél a főnöködhöz mit írj a jelentésbe?
Mindez 2 éve volt és a csaj már Németországba lakik.
És nagyon gyűlölöm, holott, alapjáraton kedves és csinos. Velem kicsit bunkó volt.
Ha a szemet-szemért elvet vallod tedd. Ha elgondolkozol rajta olyan akarsz lenni, mint ő, akkor ne tedd.
Minden esetre ha ő most ott él, akkor ő sem bírta elvisselni amit csinált vagy csinálnia kellett ITT.
Megteheted amit akarsz, de erősen kétlem hogy jobb érzés lesz, hiszen akkor ugyanolyan szánalmas lennél mint amilyen ő volt.
Mellesleg: Írtad hogy a csaj büntetőjogász- Akkor ő a munkáját végezte, és ha neki az a munkája hogy keresztkérdéseket tegyen fel, ezzel is zavarba hozva a tanút, akkor mi rosszat tett végül is?? Hiszen nem hívhat meg kávézni a per alatt..
Napi ki tudja hány embert hallgat ki, két évvel ezelőtti eseményekre és rád is tutira emlékszik... :P Nagyon "bátor" dolog ráírni fb-n..
Bocsi, de kicsit vicces, hogy ez a legnagyobb problémád, hogy két éve mi történt, szerintem lépj túl rajta, felejtsd el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!