Ha a környéken betörés történik odaadhatom egy autó rendszámát a rendőröknek?
A környéken egy banda fosztogat, besurranós módszerrel/ill. sima betöréssel mikor nincsenek otthon a lakók.A múlthéten betörtek a szomszédomhoz is.
Ma egy sötétkék Ladára figyeltem fel, egy etnikum ült benne, de persze nem gondoltam rosszat mentem a dolgomra majd 1,5 órával később mikor hazafelé jöttem még mindig ott volt és csak ült a kocsiban, aztán egyszer csak 15 perccel később elment, nem vett fel senkit sem tehát azt sem mondhatjuk,hogy valakire várt, meg ki az aki bárkire is 1,5 órát vár?
Telefonon piszkozatba beírtam a rendszámát, és én nem akarok senkit sem gyanúsítgatni,se vádaskodni meg semmi ilyesmi ,de ha a közeljövőben betörés történik érdemes egyáltalán szólnom,hogy ezt az autót láttam itt, vagy ezzel semmit sem tudnak kezdeni?
Mert akkor engem sem érdekel.
"Soha ne vamzerkodj mer előbb utóbb szarrá fogják verni a pofád. Jelzem jogosan."
Akkor holnap kirabolom a házad,de ne merj szólni a rendőröknek nem szabad vamzerkodni!
"Tegyél bejelentést mert a következő ház az a tied lesz..."
Ettől nem félek, 3 kutyánk van és mindig van itthon valaki, de nem tartom kizártnak,hogy kinézték a házamat.
Na meg a mai világban kitudja...
Aki arra int hogy ne tegyél semmit az nagy mamlasz, Te sem örülnél kedves válaszadó ha egy jófajta autód vagy motorod megkarcolnák vagy egyszerűen tönkreteszik, esetleg kirámolják a házad
Persze hogy beadhatod az őrsre, modjuk érdemes akkor ha már gyakrabban járkálnak gyanús emberek arra
Ilyen módon szép és hálás cselekedet ha segíted a rend fenttartását
Nincs aljasabb dolog mikor valaki a másét elveszi amikor dolgozott és az életéből időt vett el.
Ha Multikban vagy áruházban látok egy lopást nyílván nem fogok szaladni a biztonságihoz mert az mégse olyan, nem lehet megkárosítani egy Tanga bugyival egy áruházláncot
Viszont magántulajdon eltulajdonítás, esetén illő közbe lépni, A magyart magyarnak kell segítenie
Minden országban segítik az emberek a saját nemzetük népét
20/F
Mindenképp jelentsd be!
Mindig jó ha van nyomuk amin elindulhatnak. És ha a környéken betörnek akkor a bejelentésed miatt talán könnyebben kapnak házkutatási parancsot és hamarabb elfogják a tetteseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!