Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A terrorelhárítók miért...

A terrorelhárítók miért "járnak" fekete luxusautókkal?

Figyelt kérdés
Megfélemlítés, esetleg álca?
2012. szept. 17. 22:42
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Na igen, csak Norvégia és Magyarország két teljesen különböző gazdaság. Megérdemlik és valahol igazad is van, de szerintem nem az fogja az akció, vagy bevetés sikerét meghozni, vagy szabotálni, hogy milyen autóval vonulnak ki.
2012. szept. 18. 19:45
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

"Norvégiában is fekete Mercivel "gondolom az is új fajta lehetett" hozták Breiviket a kommandósok"

Ja, csak ott a minimálbér nem 325€=93000Ft (hanem 3800€).

2012. szept. 18. 19:56
 23/27 anonim ***** válasza:
Lehet hogy az Audi valami kedvezménnyel szállította nekik a kocsikat,hallottam már olyanról hogy a képviselők vagy polgármesterek Audijait is jutányosan szervízelik időnként.
2012. szept. 19. 02:37
 24/27 anonim ***** válasza:
73%

Látom a többség beveszi a baloldali süket média szöveget... (a jobboldalit is sokan)

A média úgy állítja be ezt az egységet, hogy hú, valami nagyon rossz és felesleges dolog.

Én inkább örülnék, hogy legalább van egy használható normális egysége az országnak..! Katonaság nulla, bármi gáz van, ki a ló..sz fog megvédeni?!

Egyáltalán ne vegyétek be, hogy nincsen terrorveszély. Nagyon naiv, aki ezt gondolja. Emellett honnan tudjátok, hogy valóban mivel foglalkozik a terrorelhárítás? Abból, amit a bal és jobboldali média közöl?

Magánhadsereg... ez röhejes..mi ellen?! Eddig is volt, aki védte a politikusok fenekét, csak eddig máshogy hívták. (köztársasági őrezred)

Minden marhaságot elhisztek. Ha az előző rendszerben éltetek volna, akkor megtudtátok volna, mi igazán az ÁVO. Hány embert nyírtak ki...Komolyan, azt sem tudják sokan, mit beszélnek.

Amúgy a kocsikról annyit, hogy egyáltalán nem baj, ha kívülről az látszik, hogy van egy jó védelmi zónája drága hazánknak. Erősek, gyorsak , nem hibáznak. Persze tudjuk, hogy hiba nélkül semmi nincs, de kifelé ezt kell elhitetni.

Arról ugye hallott már pár ember, hogy a bűnözőt azért nem tudták utolérni, mert a kocsija sokkal jobb volt, mint a rendőré. Ez nagyon ciki...

Biztosan sok a felesleges pénzköltés, az is lehet, hogy más fajta kocsit vettem volna, ha én vagyok a főnök..De higgyétek el, nem a TEK miatt megy csődbe drága hazánk. Ennél százszor magasabb szintek vannak.

Ne dőljetek be a néphülyítésnek!

2012. szept. 19. 09:13
 25/27 anonim ***** válasza:
53%

"Erősek, gyorsak , nem hibáznak. " - :DD No comment!

"nem a TEK miatt megy csődbe drága hazánk" - Demagógia! Célozd meg a politikusi pályát.

Egyszer már mondtam itt ezt a GYKn, de mégegyszer megemlítem. Volt szerencsém hoszabb időt Németországban élni. Ez alatt az évek alatt egyetlen egyszer sem láttam a német tévékben a GSG9-et (ami a világ egyik legprofibb terrorelhárító alakulata). Nem a GSG9et küldték ki stricikért vagy drogárúsokért.

Ha ez a TEK valódi terrorelhárító egység lenne, akkor háttérben maradnak és csak akkor kerülne bevetésre ha valóban van terrorista veszély. Ezzel szemben a csapból is a TEK folyik. Mint valami rossz celebqrva, ahol megjelenki egy kamera ott egyből megjelenik a TEK is.

2012. szept. 19. 10:58
 26/27 anonim ***** válasza:

Igen és ezzel egyetemben a valódi melóról egy szó sincsen! Viszont valamit be kell adni a népnek, hogy miért van rá szükség. Az, ami undorító, hogy ebből az egészből politikai kérdést csinálnak.

Németországot ne hasonlítsuk drága hazánkkal, mert ég és föld a kettő politikai hozzáállásban...

2012. szept. 19. 13:28
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
A TEK jellemzően nem terrorelhárítási feladatot lát el, hanem olyan helyzetekben alkalmazzák amikor feltételezhető, hogy a gyanúsított fel van fegyverkezve.
2012. szept. 19. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!