A terrorelhárítók miért "járnak" fekete luxusautókkal?
"Azokban a percekben közvetlenül is, amikor kapcsolatba kerülsz velük."
Érdekes, nekem nincs félnivalóm tőlük...
"Érdekes, nekem nincs félnivalóm tőlük..."
Mi ebben az érdekes? Nekem sincs és a legtöbb embernek nincs, mégis valahányszer meglátok egy ilyen menetet kiver a víz és szerintem sokan másokat is.
Az Audi Q7 egy presztízsautó, de azon kívül, hogy kényelmes, megbízható, jól megy és drága nem tud semmit. Nincs átalakítva. Még B4 szintű páncélvédettsége sincs ergo egy takony a dugóban egy gyenge pl 9x18mm Makarov kaliberű pisztollyal megölheti mind a 5-7 TEK-est, aki bent ül.
Sokkal komolyabb autóra lenne szükségük. Lehet van is, de azzal csak oda mennek ahol várható, hogy a járműre lőnek.
A BTR-80-as amit kaptak erre a célra nem jó. Azt is csak nagyon speckó helyzetekben tudják majd használni.
Maga a TEK pedig szükséges pénzkidobás. Inkább legyen, mint ne legyen. Nem Orbán magánhadserege. Ha nemsoká a Jobbik veszi át az irányítását, másabb szájízű renoméja lesz ennek a szervezetnek.
Persze utálni mindig kell valami hivatalt. Én pl a közteres genyáktól és NAV-osoktól hányok.
Ez illik hozzájuk.
A húzásaik alapján ők is tök sötétek.
@ZETAS: Egyszer megnézném, hogy mit csinálnak akkor, ha valaki tényleg visszalő... Fegyvertelen/játék fegyveres emberekkel szemben könnyű fellépni.
Nem tudom, hogy az itt kommentezők közül, hányan tudták volna kiszabadítani, azt a két magyar volt rendőrt, sőt lefogadom, még a kiképzést se tudnák végig csinálni...
ON:
Mert tellik rá nekik, és megérdemlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!