Lányoknál milyen elvárások, alkalmassági vizsgálatok vannak a rendőr felvételinél?
Ugyan az mint a férfiaknál, csak nálatok a nőgyógyászati szűréssel kibővül.
Az elvárások is ugyan azok. Nem akarok a hölgyek ellen beszélni, én még a 2 éves szakközépiskolát végeztem, a hölgyek 80%-a alkalmatlan fizikálisan az iskola elvégzéséhez, illetve a kinti szolgálatra.
Volt olyan lány, aki nem tudta elvégezni a töltőfogást a pisztolyon... Én meg akár meg is hallhatnék mellette az utcán.
Hosszú körmökkel, nagyon hosszú hajjal, és telepakolt ékszerekkel ne jelenj meg. Ezeket utálják.
"Ugyan az mint a férfiaknál, csak nálatok a nőgyógyászati szűréssel kibővül."
Jó, hát végülis nevezhetjük így is. Én is ugyanezt írtam, csak részletesebben.
Pontosan arra a maradék 20%-ra lenne szükség a nőknél bizonyos helyzetekben.
Egyébként a felvételi követelmény ugyanaz, csak a nőkre más teljesítménymutatók jellemzőek. (kivéve TEK)
1. Melyik suliba jársz, ahol átengedik azt a lányt, aki egy töltőfogást nem tud véghezvinni? Akkor a gépfegyver már nagyon feladja neki a leckét.
Nálunk annó, ezért minimum bukta járt lőkiképzésből félévkor, de hogy záró vizsgán nem engedték át az fix. Aki ilyent kienged utcára, azt azzal a személlyel küldeném járőrözni.
Kérdező az egész követelményt megtalálod szinte az összes suli honlapján.
Pffff..........
No comment :(
Utolsó előtti voltam
Hát látszik a rendészetik színvonala , hogy lányokat felvesznek rendőrnek. Totálisan alkalmatlanok. Én is jártam rendészetibe de ami ott folyik?! megsúgom 1 hónapos alapkiképzésen a lányoknak fele annyit nem kellett csinálniuk mint a fiúknak,ők henyéltek mi melóztunk.
Egyébként én igenis tartom azt a mondást hogy a nőnek a fakanál mellett a helye, fegyver a kezébe NEM való!!!!
Másrészről teljesen jelentéktelenek, komolytalanok intézkedni képtelenek, de 1-2 olyan beképzelt hogy azt hiszi magáról hogy ő az atyaúristen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!