Hol tudok egy drog dillert felnyomni ugy hogy senki ne tudja meg, hogy ki jelentette fel őt?
Telefontanú. Teljesen ingyenes, és anonim is. Mellesleg én is tartozom neked egy köszönettel minden egyes felnyomott roh@dékért!
Aki drogot árul az söpredék, és nincs helye a társadalomban! Eleget láttam hogy mit tesz a drog a fiatalokkal.
Kérdező, névtelen levelet is írhatsz, névtelenül telefonálhatsz is, de azt fülkéből, mert a telefonszámodat látják a rendőrségen, akkor is ha letiltod. Ne foglalkozz azzal, aki lepatkányoz, vagy lespicliz ezért. Érthető, hogy félsz, mert aki ilyesmivel üzletel az közvetlenül, vagy közvetetten kapcsolatban állhat veszélyes emberekkel, ez személyes tapasztalat. Én sem nézném tétlenül, ha ilyen féreg élne, vagy tevékenykedne a környékemen, de szerencsémre én tisztább környezetben lakom. Igen is jelentsd fel azt az embert, mert egy bűnöző, aki mások életét teszi tönkre (de legalább is elindítja őket a lejtőn), tekintet nélkül arra, hogy gyerekek, vagy nyomorult életű kétségbeesett emberek, akik nincsenek tisztában azzal, mit tesznek magukkal. És ne keressünk kiskapukat, akkor is a sitten a helye, ha csak füvet árul. Akinek meg erkölcsi gondjai vannak ezzel, annak (azon kívül, hogy képmutató) el kell fogadnia, hogy ez a törvény és kész.
Taposd a drogot, a halált taposod...
A Reszkessetek betörők. c népszerű sorozat édes kis hőse immáron 32 éves. Hamarosan meghal, mert szétdrogozta egykor aranyos-édes kis életét.
Azért őt említem, mert őt majd' mindenki ismeri. De milliók sínylődnek a drog átka alatt. Legyen áldott mindörökké, aki küzd ellene !
Kedves Elsa!
Senkit nem kényszerítenek tűzzel vassal arra hogy drogozzon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!