Rendőr neve azonosítóból?
Figyelt kérdés
Magáncélra kellene, mert találkoztam egy nagyon helyes rendőrrel, de csak az azonosítóját tudom. Valahogy lehetséges kideríteni? :D2012. szept. 3. 13:13
2/7 A kérdező kommentje:
Kár =//
2012. szept. 3. 13:24
3/7 anonim válasza:
Ha tudod melyik rendőrségen dolgozik akkor ott esetleg megadhatják.
4/7 anonim válasza:
Mért adnák? Az ott dolgozók szeretnek ülni személyes adattal való visszaélésért?
5/7 A kérdező kommentje:
Nem úgy gondoltam, hogy teljesen titkosan, hanem pl. valaki tudja, hogy az az ismerősének a száma, és akkor megkérdezheti, hogy esetleg elmondhatná-e a nevét ennek meg annak.
2012. szept. 3. 17:40
6/7 anonim válasza:
Nem fogják. Nem véletlenül azonosító szám van kiírva...
Lehet másnap meg akarnád ölni pl. Tudom elvont, de ebben a világban...
7/7 anonim válasza:
Helyileg merre volt a rendőr?
Ha felénk van, és nincs családja, akkor privátban adok infót róla. Az azonosító számát ne írd ki ide!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!