Megbüntet a rendőr hogy ha ott állok neki pisálni ahol kedvem van?
Hát ha a rendőr szeme előtt teszed, ne csodálkozz :D
Egyébként meg kutyát-macskát nem érdekli. Ha az országút közepén jön rád a gyalogfosás, inkább az árokba told a csokipudingot, minthogy a gatyádba...
Meg. Viszont ne ismerd el. Tehát mikor jön az a rész, hogy elismeri? irja alá, akkor nemmel válaszolsz.
Más kérdés hogy akkor meg megszivat másért ha nagyon akar.
Ha nem ismeri el, akkor feljelentik, és dupla akkora pénzbírságot kap, szóval rossz tanács.
A 3. jól írja, köztisztasági szabálysértés, csak lakott területen belül lehet elkövetni.
Feljelent és? Hogy van tovább a a sztori? Elmondom ha akarod: behivnak, ott is felkérdeznek hogy meg történt e, mert kollégájuk állitja, megmondod nem és lezárják az ügyet. Ennyi.
Megmondod te csak a füvet nézted.
red4me!
Nem kell elmondanod, lehet több feljelentést láttam már mint te... Dupla akkora bírság!
Bárhova megyek, minimum 1x látok egy pasit, aki az út szélén hugyozik.
Sőt, múltkor még egy rendőrt is láttam ilyen szituban, legalábbis valószínűsítem, hogy nem azért állt ott, mert a bokrot tanulmányozta. =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!