Megbüntet a rendőr hogy ha ott állok neki pisálni ahol kedvem van?
#9 Dehogyis, ez nem úgy van hogy ő kitalálja maga húgyozott és ide a lovét. Átmegyek a piroson, nem ismerem el pont semmit nem tud velem kezdeni (ha van kamera akkor nem jártam jól, de csak akkor).
Ha nem ismered el feltételezhetően fel sem jelent, csak mondja hogy fel fog. Aztán semmi nem lesz belőle.
red4me!
Éppen egy rendőrnek próbálod magyarázni a marhaságaidat.
A feljelentés pont a szabálysértést nem elismerő, pénzösszeget vitató, vagy a helyszíni bírság aláírását megtagadó emberek részére kerül kitöltésre.
Szerinted mennyi ideig tart 1db fényképet csinálni a pisitócsáról? Illetve a kollégát megkérdezni, hogy látta-e, esetleg tanúként felírni azt a gyalogost, aki láthatta?
Volt pár ilyen hős gyerek, aki azt hitte, hogy megfog azzal, hogyha nem ír alá semmit... Utána pedig élvezettel néztem, ahogy izzad a lapát mögött, mert le kellett neki dolgozni. Amúgy akik próbálnak hasonló módszerekkel kibújni, azok magasabb összegű pénzbírságot kapnak, mint egy megbánást tanúsító.
A tócsa az tócsa, az nem én vagyok. Te meg a kollegád egy vallomás, nem kettő.
Járókelőként engem odahivnál finoman megkérdezném tőled hogy viccelsz? Nyilatkozzak arról az idegen pasiról hogy láttam ahogy vizel, járjak be a renedőrségre? Köszönöm a lehetőséget de nem.
Az ellenállás pedig nem annak szól hogy ilyen nagylegény vagyok, hanem annak ha már kergetik az embereket ezért, akkor elötte lehetőséget kellene adni nekik hogy elmehesennek wc-re. Budapest 2 milliós nagyváros, éjjeli mulatka közben indulj már el a Nagymező utcában (ahol nem sok, csak olyan 30 szórakozóhely van és olyan 2 ezer ember mulat) aztán találj már egy wc-t.
Tessék kitenni elegendő wc-t, tessék karban tartani, aztán lehet kergetni az embereket. Ezért tőlem lovét biztosan nem látnál, ha kell odajön a cimborám és megmondja hogy nem brigeltem.
Nemértelek, miért magyarázod már megint azt,amihez halvány lila gőzöd sincs. Tudod mit, rád hagyom.
Higgyetek neki, ne ismerjétek el! Majd néztek nagyokat, mikor kijön egy 100eFt-os bírság, pedig lehet, hogy csak figyelmeztetett volna a rendőr.
Amúgy meg én sem vizelek, szarok az utcán, más se tegye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!