Kíváncsi lennék a véleményetekre az Aquaworld tragédia kapcsán. Miért megint alulra tolják a problémát?
Mert a főnöknek nem érdeke, hogy magasabb beosztású embereket kirúgjon, elég ha a szőnyeg alá söpri a dolgot, és tömheti tovább a csebeit. Egyébként van egy e-mail címe, megkérdezheted te is erről: igazgatosag@aqua-world.hu
Egyébként ezen az oldalon van pár infó róla:
Szia!
Nem csak a melóst küldtek el, hanem két középvezetőt is, összesen négy embernek mondtak fel.
A munkás is és a középvezető is azért hibás, mert úgy gondolták, hogy saját hatáskörben meg tudják javítani - legalábbis ez hangzott el reggel a tv-ben - holott az lett volna mind a 4-üknek a feladata, hogy megakadályozzák a használatát.
Amikor meghallottam a hírt, nekem is az jutott először eszembe, hogy hol voltak a szülők? Persze, megakadályozni nem ők tudták volna a tragédiát, de mégis...
Nézzétek meg ezt és a kapcsolódó cikkeket, ebben minden benne van.
Én meg sajnálom, ha valakinek a lelki világába tiportam azzal, hogy a szülőnek felelőssége a saját gyerekére vigyázni. Igenis ők is meg tudták volna előzni a tragédiát, például ha nem hagyják, hogy a gyerek egy nyilván okkal (de akármi miatt) lezárt medencébe menjen játszani.
Most mondták a hírekben, hogy egy másik kisfiú is meghalt, meg _senki_ nem vette észre (nagymama, unokatestvér, unokatestvér szülei) hogy a négy éves gyerek átment a mélyvízbe, és nem tud úszni...
Most született ítélet az ügyben. Kaptak valami ejnye-bejnyét, de ha elolvassátok ezt a cikket, kiderül, hogy nem a melós a hibás!
Aki a szülők felelősségét hangsúlyozza, annak pedig ezt a cikket ajánlom:
A kisfiú a medence szélénél állt és csak annyit tett, hogy csodálta a hullámokat, amikor is hirtelen kinyílt a fedő és beszippantotta. 1 méterre állt az úszómester tőle, utána is kapott, de nem tudott segíteni. Mit tudott volna tenni a szülő ebben az esetben? Ki számít arra, hogy a gyerekét elnyeli egyik pillanatról a másikra egy népes strandon egy csatorna, amelyből aztán darabokban szedik ki? Iszonyú lehet a szülőknek, remélem, hogy azóta nem tud nyugodtan aludni az a vezető, aki sajnálta azt a párszáz-ezer forintot, amiből megjavíthatta volna a csatornafedelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!