Hol adjam le a talált táskát?
Én is azt javaslom, hogy személyesen vidd el a címre...
Mondjuk az előfordulhat, hogy egy idős ember megrémül egy ismeretlen ember láttán, hirtelen nem tudja miről van szó és esetleg rád foghatja, hogy a táskájából eltűnt cuccot te vetted ki.
Erre számíts...
Vagy nem mer ajtót nyitni, mert téged nem ismer...
Ha van a táskában telefonszáma, akkor tanácsos lenne előbb felhívni, hogy megtaláltad a táskáját, elvihetnéd neki?
Minden tiszteletem a Tiéd!!!!!
Hány éves vagy? Manapság igencsak ritka az olyan fiatal,aki azzal foglalkozik,hogy egy talált táskát hogyan juttasson vissza a tulajdonosához. Vidd el a bácsinak, de mielőtt megmutatnád kérdezd meg,hogy hogyan néz ki a táska és mennyi pénz volt a pénztárcájában? (reméljük emlékszik rá).Azután add oda és biztosan meg fogja köszönni.
25 éves hím egyed vagyok :D
A személyiben benne van a képe, úgyhogy szerintem elég ha meglátom az orcáját :)
Deakkor elviszem neki. Nekem is okozott pár bosszús napot, amikor elhagytam a pénztárcám és benne minden papírom :S
Elvittem nekik. Nagyon kedvesek voltak és örült a bácsi is és a felesége is.
Nemlett volna jó ha új jogsit kellett volna csináltatniuk és papírokat a kocsihoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!