Vannak nemzeti érzelmű rendőrök?
Én nemzeti érzelmű rendőrnek tartom magam. Családi hepajnál pártatlannak kell lenni, tömeget szerencsére nem kell oszlatnom. Ha erre vagy kíváncsi, akkor a jobbikból kiábrándultam, a Zagyva és társai provokációi miatt. Ez nekem nem fér bele a nemzeti képviseletbe, hogy anyázza a rendőröket, miután a mandátuma mögé bújva hergeli.
Nem ismerem a ceglédi történetet. Szerintem nem kell ahhoz gárdista ruha, vagy polgárőrség, sőt rendőrség sem, hogy az embertársaidra (köztük a rendőrre is) figyelsz, megvédd a testi épségüket, anyagi javaikat.
Ha ebből a szemszögből nézzük, akkor Zagyva György Gyula nem nemzeti érzelmű, mert provokál, aztán feljelent, és elbújik a képviselői igazolványa mögé. Én meg ismeretlen embereket szedek ki az autóroncsból, és nem becsmérlek senkit, csak a bűnözőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!