Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ezért érdemes rendőrségre menni?

Ezért érdemes rendőrségre menni?

Figyelt kérdés
Eltűnt a telefonom... Nem tudom, hogy elhagytam vagy lopták-e. Mindenképp az én hibám... De délelőtt kicsöngött. A rendőrségen tudnák azonosítani a hollétét vagy nem is foglalkoznának az üggyel?
2012. aug. 16. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
cellainfóból megtudnák keresni, de ezt csak nagyon indokolt esetben kérik ki. lopás elhagyás nem az ! :/
2012. aug. 16. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem mikor eltűnt bementem, azt mondta a nyomozó, hogy elkell telnie egy hétnek, és ha tudnám hogy hányan mennek be mert eltűnik a telefonja, de azt mondta a nőci h betudják azonosítani h hol van a telefon.
2012. aug. 16. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:
ismerősömnek ellopták betörés alkalmával ... nem foglalkoztak vele ..
2012. aug. 16. 14:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg felvennék az adataidat, kitöltenék a papírmunkát -nagy kelletlenül- és azzal a mondattal engednének el, hogy ne reménykedj, mert ritkán kerül meg.

Aztán itt le is zárnák az ügyet.

Nekem a kocsimat sem voltak hajlandóak köröztetni, akkor egy telefonnal miért tennék? (Később egy véletlen során meglett az autó, Romániában, de akkor már késő volt, mert teljesen szét vol f.ngatva.)

2012. aug. 16. 14:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Simán megtalálják, ha más használja! Minden telónak van imei száma, amit mindig küldözget a teló, ha valaki beleteszi a kártyáját és bekapcsolja, akkor már le is bukott. Viszont, ha ezt tudja, akkor ezt a számot megváltoztatja, mert simán fel lehet törni a telót és átírni a számot.
2012. aug. 16. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!