Ezért érdemes rendőrségre menni?
Figyelt kérdés
Eltűnt a telefonom... Nem tudom, hogy elhagytam vagy lopták-e. Mindenképp az én hibám... De délelőtt kicsöngött. A rendőrségen tudnák azonosítani a hollétét vagy nem is foglalkoznának az üggyel?2012. aug. 16. 13:51
1/5 anonim válasza:
cellainfóból megtudnák keresni, de ezt csak nagyon indokolt esetben kérik ki. lopás elhagyás nem az ! :/
2/5 anonim válasza:
Nekem mikor eltűnt bementem, azt mondta a nyomozó, hogy elkell telnie egy hétnek, és ha tudnám hogy hányan mennek be mert eltűnik a telefonja, de azt mondta a nőci h betudják azonosítani h hol van a telefon.
3/5 anonim válasza:
ismerősömnek ellopták betörés alkalmával ... nem foglalkoztak vele ..
4/5 anonim válasza:
Valószínűleg felvennék az adataidat, kitöltenék a papírmunkát -nagy kelletlenül- és azzal a mondattal engednének el, hogy ne reménykedj, mert ritkán kerül meg.
Aztán itt le is zárnák az ügyet.
Nekem a kocsimat sem voltak hajlandóak köröztetni, akkor egy telefonnal miért tennék? (Később egy véletlen során meglett az autó, Romániában, de akkor már késő volt, mert teljesen szét vol f.ngatva.)
5/5 anonim válasza:
Simán megtalálják, ha más használja! Minden telónak van imei száma, amit mindig küldözget a teló, ha valaki beleteszi a kártyáját és bekapcsolja, akkor már le is bukott. Viszont, ha ezt tudja, akkor ezt a számot megváltoztatja, mert simán fel lehet törni a telót és átírni a számot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!