Most tudtam meg, hogy huzamosabb ideig zsarolták a páromat. Érdemes lett volna rendőrségre menni?
Figyelt kérdés
Nem rég derült ki, hogy cigányok elkapták a páromat és a szeretteivel megzsarolták, mert tudták, hogy van egy kis pénze. Tudtak mindenkiről mindent, még rólam is pedig kicsit messze élünk egymástól. A párom nem mert semmit tenni, mert féltett bennünket. Utólag tudtam meg, végig hazudott mindenfélét, hogy megóvjon. Sokat gondolkodtam, talán ha elmondta volna együtt valahogy megoldottuk volna. Mit lehetett volna tenni? Összeomlott minden, a közös ház reménye, nem tudom már mikor hihetek neki, féltem őt és családját és én is félelemben élek. Hogy lehet az ilyen helyzeteket kezelni?2010. okt. 21. 08:40
1/7 anonim válasza:
Ha igaz amit irsz akkor a parod elqurta a penzt es ezt talalta ki vedekezesnek. Nem kicsit vagy naiv hanem nagyon...
2/7 A kérdező kommentje:
Igaz amit írok, jószívű, dolgos ember a párom, biztos, hogy nem ő cseszte el a pénzt, igaz amit mondott, mert visszagoldolva már összeállt a kép. Éjjel hívogatták, új telefonja lett, amin a kapcsolatot tartották. Biztos, hogy igaz amit mond.
2010. okt. 21. 08:50
3/7 A kérdező kommentje:
8 éve ismerem, majdnem 4 éve együtt vagyunk, ennyire nem lehet félreismerni senkit szerintem.
2010. okt. 21. 08:51
4/7 anonim válasza:
Mekkora összegről van szó és konkrétan mivel zsarolták? Hogy derült ki ez az egész?
5/7 A kérdező kommentje:
2 millió körül, nem tudom pontosan mivel zsarolták, mert még nem tudtam vele személyesen beszélni, mivel messze lakunk, és csak hétvégén tudunk találkozni. A héten derült ki, úgy hogy furcsának éreztem, meg lebukott, hogy kisebb, dolgokban hazudik, és folyamatosan plusz munkát vállalt, az elmúlt hetekben alig találkoztunk. Kiborultam, szakítani akartam vele és ő elmondta, hogy miért volt ez az egész. De most ne azt írjátok, hogy azért találta ki, hogy ne hagyjam ott. Biztos vagyok benne, hogy ez megtörtént, csak nem tudom mitévő lehet ilyenkor az ember.
2010. okt. 21. 09:08
6/7 anonim válasza:
Nezd nekem kicsit ott santit, hogy mindenkirol tudtak mindent, ha messze lesz rolad honnan tudtak volna mindent? Lementek es megkerdeztek a szomszedot? Azt irod ejjel hivogattak a parodat ezt honnan tudod pont akkor hivtak veletlenul amikor nagy ritkan egyutt voltatok? Szerintem beszelgess el a paroddal kicsit tobbszor es terj vissza a kerdesekre tobbszor ha igazat mond tartani fogja magat az eredeti verziohoz, ha valami santit az kiderul aztan forduljatok a rendorseghez ha utana olvasgatsz a neten az ilyen temaknak lathatod hany esetben alltak bosszut a zsarolok a csaladtagokon vagy a megzsarolton ez majdnem egyenlo a nullaval. Azert ha valakit egyszer bevisznek utana mar nem nagyfiu azert a zsarolas az komoly dolgok azzal foglalkoznak a rendorok nem bicikli lopaskent kezelik.
7/7 A kérdező kommentje:
Lassan 4 éve járok hozzájuk, sokan ismernek a faluban, egy ideig laktam is náluk. Igen előfordult, mivel néhányszor együtt aludtunk. És voltak furcsa hívásai, de mindig kimagyarázta őket. Én nem tudom, róla elképzelni, hogy ezt csak kitalálta volna. De majd ma megpróbálom megbeszélni vele ezt az egészet. Csak teljesen össze vagyok zuhanva.
2010. okt. 21. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!