Ha egyedül kell éjjel hazamennem (L21), mennyire lehet befolyásoló tényező az áldozattá válás szempontjából, hogy magassarkú, kopogós cipőben vagyok?
Figyelt kérdés
Vigyek magammal váltó sportcipőt, amiben hazamegyek, vagy teljesen mindegy, ezen nem múlhat?2012. aug. 4. 00:03
11/16 anonim válasza:
Nem a cipő a baj, hanem az, hogy az embernek ilyen kérdéseken kell pörögjön az agya!
12/16 anonim válasza:
"Az meg, hogy kísérjen haza egy fiú, meddő ötlet, mostanában elég sokszor kell majd éjszaka hazajönnöm munkából is."
Miért volna meddő ötlet?!És férfi munkatárs is kísérhet haza.Vagy akár tömegben közlekedjetek.
Én mostanában elég sok lányismerősömet hazakísérek csak emiatt!
13/16 A kérdező kommentje:
Nem lakik erre felé egy munkatársam sem.
2012. aug. 4. 17:59
14/16 anonim válasza:
"Nem lakik erre felé egy munkatársam sem."
Pedig nem ártana,ha találnál valakit
15/16 A kérdező kommentje:
Ez nem úgy működik, hogy valakit beszerzek a munkahelyemre az utcából. Örülök, hogy én találtam ezt így több hónap nyomorgás után.
2012. aug. 4. 19:32
16/16 anonim válasza:
Csak megnyugtatásképpen, a nemi erőszak esetei leginkább a meglevő és a felbomlófélben levő kapcsolatokban történnek. Viszonylag ritka az olyan eset, mint a pécsi volt, ahol a tettes és az áldozat nem ismerik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!