Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerintetek p lászló egyedül...

Szerintetek p lászló egyedül tette?

Figyelt kérdés
Maga az a nyilatkozata, hogy "ezt egyedül viszem el" egy nyílt üzenet, hogy nyugi srácok engem elkaptak, de titeket nem doblak fel, vagy mégis miért mondhat ilyet, azon kívül, hogy egy elmebeteg féregnyúlvány? A vallomása is teljesen abszurd, amit médiában lehet erről olvasni, az is csak erre enged engem következtetni. Mit gondoltok?
2012. júl. 17. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Mivel nem ő vezette a kocsit, amibe a lányt berángatták, ezért minimum egy bűnsegéd volt. Az már csak a saját hülyeségének tudható be, hogy erről nem bírt csöndben maradni. Hogy akarja elvinni a balhét egyedül, ha előtte már kikotyogta, hogy volt vele valaki? Barom.
2012. júl. 17. 20:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Hol volt ilyen nyilatkozat közölve?
2012. júl. 17. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Kizártnak tartom. Cigány egyedül sosem támad.
2012. júl. 17. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Én is csak megerősíteni tudom a másodikat, cigány egyedül nem balhézik.
2012. júl. 17. 20:49
 5/9 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem legalább hárman voltak. "Ez az egyedül viszem el a balhét." Mondat nyilvánvalóan üzenet, de a szám kiemelt. Tehát egyedül, ami nem ketten visszük el a balhét. Tehát ketten is elvihették volna, ezért meg kell különböztetni, hogy geyedül viszem el a balhét, aminek csak három tettes esetén van értelme.

Egyébként elég lett volna ennyi üzenet: "Elviszem a balhét." Itt nyilvánvalóan kiemelte, hogy senkit nem fog bevonni a társaságból.

Az autó azért nyilvánvaló, mert 500 méterrel kijjebb volt a városból, ahol a lányt megtalálták, mint ahol lakott. Tehát valahogy oda kellett juttatni.

Ehhez értelemszerűen autóra volt szükségük, különben valaki csak meglátta volna az 500 méteres úton, amint rángatják a lányt. Nem is beszélve róla, hogy állítólag nincsenek rajta dulakodásnyomok, csak fojtogatás.

Ennek a fickónak épp volt barátnője, aki ráadásul várta is, tehát nem hiszem, hogy annyira motivált volt az erőszakban.

Elképzelhetőnek tartom, hogy más van a hátterében az egésznek.

Arra is gondoltam, hogy a lány elkiabálta, hogy ő rendőr, ettől pedig annyira megijedtek, hogy nyakukba kapják a rendőrséget, hogy jobbnak látták elhallgattatni.

Szóval én azt mondom, legalább hárman voltak, és még azt is el tudom képzelni, hogy el akarták volna adni a lányt prostituáltnak, csak amikor beindult a nagy keresés megijedtek, és ezért fojtották meg. Majd kidobták az otthona közelében, hogy úgy tűnjön, mintha ott történt volna az eset.

2012. júl. 17. 21:12
 6/9 anonim ***** válasza:

A Halas média.hu sokat foglalkozik az esettel,és az elkövetővel is.

Büntetett előéletű volt,a gyilkosság előtt is be kellett volna vonulnia a börtönbe. Bándi Kata pedig a pszichológusa is volt. Tehát ismerte az elkövetőt,és nem biztos,hogy nem önként ment vele.

A rendőrség a nyomozás alatt nem sok információt ad ki.

A kelebiaiak szerint az egész családja meglehetősen agresszív. Bár az anyja kidobta a fiát a lakásukból.

2012. júl. 17. 21:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Na áljunk meg! A delikvens nemrég került Pécsre és azalatt, ha ott a rendőrséggel lett volna dolga, akkor a börtönben lett volna. Vagyis nem ismerte Katát. Továbbá más volt Kata szakterülete is, rendőri alkalmasság vizsgálatokat végzett!
2012. júl. 17. 21:49
 8/9 anonim válasza:
büdös cigány!!!!!!
2012. júl. 17. 22:55
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Mennyit tudnak az ügyről az ide írogatók! Berángatták a kocsiba? Nem ő vezette a kocsit? Nincs kedvetek elmenni tanúskodni? Az ész megáll....
2012. júl. 18. 04:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!