Szerintetek p lászló egyedül tette?
Szerintem legalább hárman voltak. "Ez az egyedül viszem el a balhét." Mondat nyilvánvalóan üzenet, de a szám kiemelt. Tehát egyedül, ami nem ketten visszük el a balhét. Tehát ketten is elvihették volna, ezért meg kell különböztetni, hogy geyedül viszem el a balhét, aminek csak három tettes esetén van értelme.
Egyébként elég lett volna ennyi üzenet: "Elviszem a balhét." Itt nyilvánvalóan kiemelte, hogy senkit nem fog bevonni a társaságból.
Az autó azért nyilvánvaló, mert 500 méterrel kijjebb volt a városból, ahol a lányt megtalálták, mint ahol lakott. Tehát valahogy oda kellett juttatni.
Ehhez értelemszerűen autóra volt szükségük, különben valaki csak meglátta volna az 500 méteres úton, amint rángatják a lányt. Nem is beszélve róla, hogy állítólag nincsenek rajta dulakodásnyomok, csak fojtogatás.
Ennek a fickónak épp volt barátnője, aki ráadásul várta is, tehát nem hiszem, hogy annyira motivált volt az erőszakban.
Elképzelhetőnek tartom, hogy más van a hátterében az egésznek.
Arra is gondoltam, hogy a lány elkiabálta, hogy ő rendőr, ettől pedig annyira megijedtek, hogy nyakukba kapják a rendőrséget, hogy jobbnak látták elhallgattatni.
Szóval én azt mondom, legalább hárman voltak, és még azt is el tudom képzelni, hogy el akarták volna adni a lányt prostituáltnak, csak amikor beindult a nagy keresés megijedtek, és ezért fojtották meg. Majd kidobták az otthona közelében, hogy úgy tűnjön, mintha ott történt volna az eset.
A Halas média.hu sokat foglalkozik az esettel,és az elkövetővel is.
Büntetett előéletű volt,a gyilkosság előtt is be kellett volna vonulnia a börtönbe. Bándi Kata pedig a pszichológusa is volt. Tehát ismerte az elkövetőt,és nem biztos,hogy nem önként ment vele.
A rendőrség a nyomozás alatt nem sok információt ad ki.
A kelebiaiak szerint az egész családja meglehetősen agresszív. Bár az anyja kidobta a fiát a lakásukból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!