Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért kell a kamionokat és...

Miért kell a kamionokat és teherautókat "mindenhonnan" kitiltani? Miért érzik az emberek ellenségnek?

Figyelt kérdés
A magyar sofőrökre gondolok akik kellő tudással rendelkeznek, többnyire nem a magyar kamionos a hibás ha baleset történt. Nem bűnözők Ők nekünk szállítják az árut amit aztán megveszünk a boltban.
2012. júl. 20. 16:16
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Azért mert k*rva hangosak és nagyon rongálják az utat. Azon kívül olyan helyről kell őket kitiltani ahol nagy a gyalogos közlekedés. Azért a magyar sofőrök se jobbak mint a külföldiek.
2012. júl. 20. 16:23
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert megrongálja a házakat azokon a településeken ahol áthalad.És az utat is hamarabb tönkreteszi mit az 1-2 tonnás személyautók.

Én azon a véleményen vagyok hogy jobb lenne mindent vonattal vitetni.Gyorsabb sokkal.

2012. júl. 20. 16:54
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az elsőnek nagyon igaza van.

Van a szomszédunknak egy kamionja, mert kamionsofőr. Tiszta jó arra kelni hajnali 5-kor hogy azzal a nagy sz*rral elmegy a házunk előtt és beleremeg minden.

Amellett hogy hangosak, még az utat is eléggé rongálják. Arról nem is beszélve, amelyik kamionos bunkó is..

2012. júl. 20. 16:54
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy minden épülethez.Nem így értettem.Csak lecsökkenteni a kamionos forgalmat és amit lehet helyettesíteni tehervonatokkal.

Szerinted miért építenek olyan sok elkerülő utat?Mert települések épületeit megrongálják a sok tonnás kamionok mikor elhaladnak az úton.Volt szerencsém ilyet tapasztalni egy ismerősömnél.Sokszor mozognak a serpenyők a falon a kamionok miatt.Emellett hamarabb repedeznek a falok és csökken az ingatlan ára.

Ezért kell a kamionokat kitiltatni.

Nem beszélve arról hogy a az utakat is tönkre teszik.

2012. júl. 20. 16:59
 5/22 anonim ***** válasza:
53%
Főleg ha az úton már ilyen "kijárt" / mint a vasutak / nyomvonalak vannak, na attól vagyok ki.
2012. júl. 20. 17:01
 6/22 AdamLeBron ***** válasza:
100%

Egyetlen teljesen megrakodott kamion az útburkolatot olyan mértékben károsítja, mint 10.000 (igen, tízezer) ugyanott áthaladó személyautó. [link]

[link]

A sofőr tudása nem számít, a közúti árufuvarozás a kibocsátott károsanyagok miatt rettenetesen káros és sokkal kevésbé hatékony, mint pl. a vasúti szállítás. Persze világos, hogy nem lehet mindenhova vasúttal szállítani.

Érdekes tény, hogy két évvel ezelőtt a Magyar Posta vasúti szállításról közútira váltott mindenféle alaposabb indok nélkül.

2012. júl. 20. 17:03
 7/22 anonim ***** válasza:
46%

"Én azon a véleményen vagyok hogy jobb lenne mindent vonattal vitetni.Gyorsabb sokkal.

"

Oké, de a vasútállomásról talicskával hordjuk utána az élelmiszert a boltba.

2012. júl. 20. 20:57
 8/22 anonim ***** válasza:

Mert az épületekben károkat okoznak (nem véletlenül néz ki olyan rosszul az Andrássy út sem!), és mert zavarják a lakókat.

Azért van az autópálya, hogy azt használják.

2012. júl. 20. 22:59
 9/22 anonim ***** válasza:
20%

"nem véletlenül néz ki olyan rosszul az Andrássy út sem!"

Igen, ott aztán marha nagy a kamion forgalom.... Mellesleg BP.-n behajtási engedély szükséges. Amúgy a kamionokat mindenki utálja és köpködnek rájuk. Hozzáteszem, hogy pár éve Spanyolországban sztrájkoltak a kamionosok és az emberek kikeltek magukból, hogy nincs tej a boltban sem kenyér, ilyesmi. Az emberek nagyon szeretnek háborogni mindenen, bár ez kicsit magyarspecifikus proli magatartás.

2012. júl. 21. 06:37
 10/22 anonim ***** válasza:
Nagyon sokáig az Andrássyn is jártak kamionok. Nem olyan szörnyű rég lettek "kitiltva" onnan.
2012. júl. 21. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!