Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Titeket meglep, hogy hiperpigm...

Titeket meglep, hogy hiperpigmentált Bándy Kata gyilkosa?

Figyelt kérdés

[link]

Egyszerűen undorító. Sajnos volt "szerencsém" efajta támadáshoz, egyetlen szerencsém az volt, hogy egy jóbarátomat vártam, aki lement egy nyílvános mosdóba.

Szerintetek mennyit kap?

2012. júl. 17. 06:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
26%

Kedves 41%-os!

Jesszus. uram. isten. hogy. lehet. valaki. ilyen?

2012. júl. 17. 16:25
 22/26 anonim ***** válasza:
78%
Miért nem igaza van? A világon emberemlékezet óta gyűlölt nép/faj. Ahol megjelentek csak a baj volt mindig.
2012. júl. 17. 16:43
 23/26 anonim ***** válasza:
42%

"Jesszus. uram. isten. hogy. lehet. valaki. ilyen?"

Az talán különb??

Vedd a gójnak vérét, amint teheted. (Pedig ez a talmudban van.)

2012. júl. 17. 16:56
 24/26 anonim válasza:
58%

Miután kiderült hogy ki a gyilkos ebben az esetben, késztetést éreztem arra, hogy elolvassam Horák Nóra ügyét is. Lehet majd kinevettek érte, de megdöbbentett, amiket találtam. Tiszta naiv vagyok...

Egyet remélek, hogy ha már szegény Kata meghalt TÉNYLEG az igazi gyilkost fogják el és ültetik le, nem lesz szőnyeg alá söprés mint a másik ügyben, hogy pár nap alatt megvannak a tettesek, de keresnek egy a társadalom számára "jelentéktelen" tagot, és rákenik az egészet...

Magyarország én így szeretlek... hahahahahahahahahaha

2012. júl. 17. 17:00
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerintem a Horák Nóri esetében annyi a furcsaság,hogy ott elsőre találták meg a gyilkost illetve gyilkosokat.Aztán szépen elvitették a balhét egy félkegyelművel.
2012. júl. 17. 18:35
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem lep meg!

Sejtettem már az elejétől.

Még mielőtt rasszistáznátok, nem vagyok laptalanul az, velük dolgoztam, szoc.munkásként, a P. László fajtája, a stricik, piti bűnözők, stb...hihetetlenül buták, primitívek, nem is lehet rájuk szót találni.

Az ösztönlények szintjén mozognak, enni, inni, bagózni, verekedni, este meg b.aszni, vagy nap közben is, ahol épp rájuk jön, ennyi, ami körül az életük forog.

Nagyon durva történeteket hallottam, és láttam is anyaotthonban, ahova rendszeresen jártak be a volt nőjükhöz a Péntek L. típusú férfiak, ők voltak a nők stricijei, aztán agyba főbe verték őket, ezért szökött el a nő.

Bejöttek kimosakodva, "Kezitcsókolommal", közben, ha azt mondtam, hogy most már menjen, vagy bármi, mert ez a szabály, úgy néztek rám, mint aki mindjárt megüt, vagy agyon is ver.

Iszonyú agresszivitás van bennük, vadállati agresszivitás.

Ezek az emberek nem emberek, alig van lelkiismeretük, ösztönlények.

Nem is bírtam a gyűrődést, és eljöttem arról a munkahelyről, mert rettenetes volt velük dolgozni.

Én is nő vagyok, hiába voltam szoc. munkás, láttam a szemükben, hogy én is csak egy kis "ku.rva" vagyok, akit jól móresre tanítanának.

Semmibe nézik a nőket, ez az igazság.

Ez a férfi is szerintem félig természetesnek vette a támadást is és a gyilkosságot is, mert nekik minden nő ri.ngyó, pláne a magyarok, vagy ahogy ők mondják a "parasztok".

A drogos, piás sztori nem igaz, ilyen aberrált ez alapból is, drog és pia nélkül is.

2012. júl. 19. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!