Titeket meglep, hogy hiperpigmentált Bándy Kata gyilkosa?
Egyszerűen undorító. Sajnos volt "szerencsém" efajta támadáshoz, egyetlen szerencsém az volt, hogy egy jóbarátomat vártam, aki lement egy nyílvános mosdóba.
Szerintetek mennyit kap?
Rohadna meg a szemét.
Az tetszett, hogy a védője vagy ki azt nyilatkozta róla, hogy ő "nagyon egyszerű". Magyarul egy primitív bunkó 50-es IQ-val. Ez a faj képtelen szocializálódni. Kikéne őket lőni a Marsra!
"Titeket meglep, hogy hiperpigmentált Bándy Kata gyilkosa?"
Ha a roma származásra célzol, akkor nem vártam, hogy roma gyilkolta meg, de nem lepődtem meg túlságosan. Ahogy akkor sem lepődtem volna meg nagyon, ha kiderül, hogy a gyilkosa ukrán / szlovák / szerb / stb. volt.
"Szerintetek mennyit kap?"
REMÉLEM, hogy életfogytiglant kap, mindenféle fajra vonatkozó előítélet nélkül. Aki gyilkos, bűnhődjön, nem érdemli meg, hogy továbbra is a normális, bűntelen emberek között élje a napjait.
Azzal egyetértek, hogy túlzás, ami a börtönökben megy, TV-t nézhet, könyvet olvashat / írhat (azért a fűtést nem sorolnám az extra élvezeti cikkek közé ), elvileg büntetésként van ott és nem vakáción, fizetett ellátottként.
ma 09:36
Ez az elmélet ott dől dugába, hogy akkor nem cigányt választottak volna, hanem magyart.
"Ha a roma származásra célzol, akkor nem vártam, hogy roma gyilkolta meg, de nem lepődtem meg túlságosan. Ahogy akkor sem lepődtem volna meg nagyon, ha kiderül, hogy a gyilkosa ukrán / szlovák / szerb / stb. volt. "
és ha magyar ölte volna meg meglepődsz? én nem. ha japán vagy pápua új gíneai, akkor igen.
Egyáltalán nem lepett meg a származása.
Sajnos hogy megint egy ilyen szörnyű esetnek kellett bekövetkeznie hogy a halálbüntetés téma előkerüljön (most már két pártban is).
Istenem belegondolni is szörnyű hogy ennek a szegény lánynak mit kellett átélnie ezzel az undorító saját magát pólófelhúzgálós tetkómutogatós képen pózoló szemétládával átélnie.
Ennyit ért egy élet, 25 évesen több évnyi tanulással töltött idő után - csak mert "nem akart vele közösülni".
Remélem Kata lelke oda került ahová mindannyian el szeretnénk jutni egyszer.
Valamit tisztázzunk, még az elején!
Hiperpigmentált az arab is és a néger is, szerintem nem kellene őket bántani ez ügyben. Szögezzük le az elkövető egy BÜDÖS CIGÁNY! Nem lep meg.
"Kikéne őket lőni a Marsra!"
Elég lenne tarkón.
".inkább fizetem a tartást,csak ne közénk jöjjön..."
Én meg azt kívánom, bárcsak egyszer jönne közénk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!