Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Titeket meglep, hogy hiperpigm...

Titeket meglep, hogy hiperpigmentált Bándy Kata gyilkosa?

Figyelt kérdés

[link]

Egyszerűen undorító. Sajnos volt "szerencsém" efajta támadáshoz, egyetlen szerencsém az volt, hogy egy jóbarátomat vártam, aki lement egy nyílvános mosdóba.

Szerintetek mennyit kap?

2012. júl. 17. 06:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%

Rohadna meg a szemét.

Az tetszett, hogy a védője vagy ki azt nyilatkozta róla, hogy ő "nagyon egyszerű". Magyarul egy primitív bunkó 50-es IQ-val. Ez a faj képtelen szocializálódni. Kikéne őket lőni a Marsra!

2012. júl. 17. 09:45
 12/26 anonim ***** válasza:
76%

"Titeket meglep, hogy hiperpigmentált Bándy Kata gyilkosa?"

Ha a roma származásra célzol, akkor nem vártam, hogy roma gyilkolta meg, de nem lepődtem meg túlságosan. Ahogy akkor sem lepődtem volna meg nagyon, ha kiderül, hogy a gyilkosa ukrán / szlovák / szerb / stb. volt.

"Szerintetek mennyit kap?"

REMÉLEM, hogy életfogytiglant kap, mindenféle fajra vonatkozó előítélet nélkül. Aki gyilkos, bűnhődjön, nem érdemli meg, hogy továbbra is a normális, bűntelen emberek között élje a napjait.

Azzal egyetértek, hogy túlzás, ami a börtönökben megy, TV-t nézhet, könyvet olvashat / írhat (azért a fűtést nem sorolnám az extra élvezeti cikkek közé ), elvileg büntetésként van ott és nem vakáción, fizetett ellátottként.

2012. júl. 17. 10:43
 13/26 anonim ***** válasza:
84%

ma 09:36

Ez az elmélet ott dől dugába, hogy akkor nem cigányt választottak volna, hanem magyart.

2012. júl. 17. 10:57
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

"Ha a roma származásra célzol, akkor nem vártam, hogy roma gyilkolta meg, de nem lepődtem meg túlságosan. Ahogy akkor sem lepődtem volna meg nagyon, ha kiderül, hogy a gyilkosa ukrán / szlovák / szerb / stb. volt. "

és ha magyar ölte volna meg meglepődsz? én nem. ha japán vagy pápua új gíneai, akkor igen.

2012. júl. 17. 11:00
 15/26 anonim ***** válasza:
87%
Miért lepne meg?80-90%-uk bármire képes csak épp a társadalomba való éltre nem.De ez hála isten már nem lokális probléma hiszen a határnyitásokkal a nyugat is megismerkedett a "tradícióikkal"így előbb vagy utóbb a radikálisabb lépéseket sem fogja elítélni.Természetesen a magyarok közt is előfordul rabló,gyilkos,tolvaj csak ott ezen egyének aránya elenyésző.
2012. júl. 17. 11:35
 16/26 anonim ***** válasza:
87%

Egyáltalán nem lepett meg a származása.

Sajnos hogy megint egy ilyen szörnyű esetnek kellett bekövetkeznie hogy a halálbüntetés téma előkerüljön (most már két pártban is).

Istenem belegondolni is szörnyű hogy ennek a szegény lánynak mit kellett átélnie ezzel az undorító saját magát pólófelhúzgálós tetkómutogatós képen pózoló szemétládával átélnie.

Ennyit ért egy élet, 25 évesen több évnyi tanulással töltött idő után - csak mert "nem akart vele közösülni".

Remélem Kata lelke oda került ahová mindannyian el szeretnénk jutni egyszer.

2012. júl. 17. 12:49
 17/26 anonim ***** válasza:
79%
Egy nagyobb összegben mertem volna fogadni rá, hogy egy ork az illető.
2012. júl. 17. 13:55
 18/26 anonim ***** válasza:
79%

Valamit tisztázzunk, még az elején!

Hiperpigmentált az arab is és a néger is, szerintem nem kellene őket bántani ez ügyben. Szögezzük le az elkövető egy BÜDÖS CIGÁNY! Nem lep meg.

2012. júl. 17. 15:39
 19/26 anonim ***** válasza:
74%

"Kikéne őket lőni a Marsra!"

Elég lenne tarkón.

2012. júl. 17. 15:40
 20/26 anonim ***** válasza:
66%

".inkább fizetem a tartást,csak ne közénk jöjjön..."

Én meg azt kívánom, bárcsak egyszer jönne közénk...

2012. júl. 17. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!