Nem furcsa ez a Bándy Kata-gyilkosság körüli rendőri eljárás?
Figyelt kérdés
Először is, mielőtt valaki megvádolna, nagyon sajnálom, ami történt vele. Amit nem értek, hogy mi ez az egész körülötte. Naponta jelenik meg róla újságcikk, és némelyikben már úgy tudósítanak a nyomozásról, mintha valami sportesemény lenne. Valahol azt írták, a rendőrség a helyszíneléskor lezárta az egész környéket meg titkolózás van, mégis a legapróbb dolgokat egyből hozza le a média. Szerintem elég szokatlan.2012. júl. 13. 21:03
31/53 anonim 

válasza:

Bocsi, nem tetrora gondoltam, amikor +előzőt" írtam:)
32/53 anonim 

válasza:

tele van a net a kepevel...mirol beszelsz???? nem olvasol hireket?
33/53 tetro 

válasza:

tele van a net a képével? :DDDDDDDD értem. szóval ha száz hozzád hasonló ökör megosztja a képemet a neten, akkor én egy perverz kéjgyilkos vagyok?
34/53 anonim 

válasza:

ahham..tehat mar a blikk...a bama is kozre jatszik.. oke.ertem....akkor jo..tovabb kell keresni tisztelt rndorseg,mert nem o a tettes..... itt megallapitottak a gyakorikerdeseken,hogy ez nem lehetseges...mi nem vagyunk tuzkozelben kedves rendorseg :) nah majd legkozelebb rafogjuk Kovacs Janosra... okej
35/53 anonim 

válasza:

es miert van minden 2. szavad utan tragar szo???? ennyi a szokicsed? vagy mehet perelni???
36/53 anonim 

válasza:

es miert van minden 2. szavad utan tragar szo????
37/53 anonim 

válasza:

nem veszekedni jottem ide....nem ertem miert kell ellensegeskedjel??? semmi ertelme....
38/53 tetro 

válasza:

Látom nem igazán sikerül a magyar médiát a helyén kezelned. A Blikk az internetes hype után megy. Próbálja kiszolgálni az olvasókat. Légyszi egy rendőrségi közlemény mutass, ahol közlik a gyilkos nevét, lehetőleg olyan konkrétan hogy a facebook oldala is biztonsággal azonosítható legyen.
39/53 anonim 

válasza:

40/53 tetro 

válasza:

Rendben. Ezen a honlapon hol látod, hogy ez a srác a gyilkos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!