Nem furcsa ez a Bándy Kata-gyilkosság körüli rendőri eljárás?
Egyszer az: elkezdték keresni a facebook, és az utcákon, a család és a barátok, nem hibáztatom érte őket, én is ezt tettem volna a helyükben, így nyilván országos lett az érdeklődés. Hozzám is eljutott neten az őt kereső kép (pedig az ország másik végében lakom), hogy osszam meg, mert eltűnt, ezért nyilván mindenkit érdekel mi történik percről percre az ügyben, és mindenki sajnálja őt is, a családját is.
Másodszor az: szerintem ebben az országban túl sok helyszínelőket néz már mindenki, azért jönnek a találgatások, hogy most külföldi diák, vagy középkorú férfi, egyedül magányosan él, autója van, biztos később vitte arra a helyre ahol megtalálták... Lám ezek közül egyik sem talált a jelen állás szerint!
Harmadszor az: remélem annak aki ezt tette ezzel a lánnyal, fájni fog a halál ha egyszer oda jut ő is! Mást nem érdemel...
Igazából engem azért érdekel, mert ez "személyesebb" számomra, mint a többi.
Facebookon csatlakoztam a keresős csoporthoz, a lány barátai, családtagjai is írtak oda, lehetett velük kommunikálni, stb.

Ha megvan a DNS teszt es ugye igy talaltak meg,akkor miert kell ketelyeskedjel?

jah es ezt elfelejtettem neked leirni:
P. László DNS-minta alapján bukott le: büntetett előéletű lévén a rendőrség így gyorsan azonosítani tudta.
tehat DNS teszt "ide vagy oda" megvolt mar neki...ugye azt eleg csak egyszer csinalni,az nem valtozik,NINCS belole meg 1 ezen a vilagon....mindenkinek csak 1 DNSe van....

Kedves előző. Csak annyit tudok neked mondani, hogy látszik, hogy nem vagy "tűzközelben". Hidd el nekem kérlek, a rendőrségen sok mindent meg lehet csinálni, amire egyáltalán nem is gondolsz. És azt se feledd, a népnek most mihamarabb bűnös kell, az emberek félnek és kíváncsiak. Nem sok olyan eljárást látsz, ahol pár nap után már megjelenik egy facebook kép.
Én is nagyon szeretném, ha meglenne a tettes, de ismerem azt a szót, hogy türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!