Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Van egy ismerősöm akit valamié...

Van egy ismerősöm akit valamiért sittre vágtak anno és tudni akarom hogy miért? és nem akarom az illetőtől megkérdezni hogy miért mert az számára kellemetlen lenne kitől tudhatom meg?

Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 16:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Senkitől. Nyilván nem publikus az információ.
2012. júl. 8. 16:28
 2/10 A kérdező kommentje:
de én nagyon szeretném tudni hogy miért ült.
2012. júl. 8. 16:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérdezd meg.
2012. júl. 8. 16:31
 4/10 A kérdező kommentje:
az ismerősöm biztos nem mesélne róla a másik meg nincs rendőr ismerősöm. akkor kitől tudnám meg?
2012. júl. 8. 16:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Senkitől és hiába lenne rendőr ismerősöd, nem játszana az állásával, nem követne el bűncselekményt, hogy megtudd. Bizalmas sajnos, ha el akarja mondani, elmondja.
2012. júl. 8. 17:07
 6/10 anonim ***** válasza:

Az ismerőseitől? A rokonaitól? Legálisan nagyon mástól nem.

"Hiába lenne rendőr ismerősöd, nem játszana az állásával, nem követne el bűncselekményt, hogy megtudd"

Kuc-kuc. Én már hallottam ilyenről, hogy egy rendőr utánanézett valakinek.

2012. júl. 8. 20:35
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Hallottál olyanról, hogy egy rendőr utána nézet... nyilván akkor az összes utána néz nem?
2012. júl. 9. 07:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Nyilván, Captain Logic!

Ha valaki azt állítja, hogy nincs rendőr, aki játszana az állásával, mire én azzal reagálok, hogy tudok legalább egyről, aki megtette, ebből következik, hogy azt állítom, mind megtenné.

2012. júl. 9. 08:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát ez az utána nézés nem egészen így működik.Ugyan is a rendőrségi rendszerbe való keresgéléshez kell egy hozzáférés.Miután beléptél,hogy ott keresgélj azonnal el is kell vele számolnod.Rendszámot például már vagy 5-éve nem néznek meg,ugyan is mi van ha éppen körözött az autó?Akkor mit mond a rendőr?Igazoltatta de közben elment?!Személyeknél szintén ez gond,mi van ha éppen keresik az ürgét??
2012. júl. 10. 01:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Nyíltan mond meg neki, hogy nem tudsz úgy élni hogy ne tudd hogy kit tett hidegre.
2012. júl. 10. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!