Mi van akkor ha valakit feljelentenek IP cím alapján? Mit tesz a rendőrség?
Csak annyit csináltam hogy:
ismerek agy párt már kb. másfél éve együtt vannak de a lány folyton megcsalja a fiút, és én meg csináltam egy kamu facebookot hogy valahogy ezt elmondjam a fiúnak.....de a fiú megmutatta a beszélgetést a lánynak és a lány meg azt írta hogy írogatás után megvan neki9 az IP címem és hogy már fel is jelentett várjam a következményeket.........semmi mást nem csináltam....:(
ilyenkor mivan???
bajban vagyok?
Konkrétan semmi törvénysértőt nem cselekedtél ,a legtöbb fiatal valami ingyenes vegzáló egységnek tekinti a rendőrséget ,akik alaposan meghurcolnak bárkit aki egy kicsit is ellenszenves nekik.
Bár szerintem felesleges a magánéletükbe avatkoznod ,de ez csak személyes vélemény.
Akkor ezek szerint nem kaphatok semmi büntetést??
azért csináltam mert már rossz nézni hogy a csaj állandóan átveri a fiút....és a fiú meg annyira bele van esve hogy ezt nem látja.....
akkor jó.:D
köszönöm szépen a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!