Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi van akkor ha valakit...

Mi van akkor ha valakit feljelentenek IP cím alapján? Mit tesz a rendőrség?

Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 12:15
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Csak annyit csináltam hogy:

ismerek agy párt már kb. másfél éve együtt vannak de a lány folyton megcsalja a fiút, és én meg csináltam egy kamu facebookot hogy valahogy ezt elmondjam a fiúnak.....de a fiú megmutatta a beszélgetést a lánynak és a lány meg azt írta hogy írogatás után megvan neki9 az IP címem és hogy már fel is jelentett várjam a következményeket.........semmi mást nem csináltam....:(

ilyenkor mivan???

bajban vagyok?

2012. júl. 2. 15:01
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan semmi törvénysértőt nem cselekedtél ,a legtöbb fiatal valami ingyenes vegzáló egységnek tekinti a rendőrséget ,akik alaposan meghurcolnak bárkit aki egy kicsit is ellenszenves nekik.

Bár szerintem felesleges a magánéletükbe avatkoznod ,de ez csak személyes vélemény.

2012. júl. 2. 15:09
 23/25 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint nem kaphatok semmi büntetést??

azért csináltam mert már rossz nézni hogy a csaj állandóan átveri a fiút....és a fiú meg annyira bele van esve hogy ezt nem látja.....

2012. júl. 2. 15:12
 24/25 anonim ***** válasza:
Pusztán Facebookból házilag nem mondja meg senki az IP-det, szóval nagyon valószínű, hogy a hölgy kamuzik, mert a CSI-ban is azt látta, hogy Grissom nyomozó is IP alapján kapta el a rosszfiúkat...
2012. júl. 2. 15:26
 25/25 A kérdező kommentje:

akkor jó.:D

köszönöm szépen a segítséget! :)

2012. júl. 2. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!