Ez elég ahhoz, hogy feljelentsem?
te is felveheted ez alapjan, ha van olyan telefonod ami nem csipog kozben:
en is hasonloval kuzdok, mindenesetre ne fenyegesd semmivel kulonben fel se fogja venni es akkor az a lehetoseg is eluszik, mint bizonyitek szerzes
Ahogy az utolsó írja.
Ha nincs papír róla, sajna szinte biztos hogy bukta a dolog, vagy a jó ügyvédre rámegy a kölcsön adott nagy összeg, de és akkor is bukta. Egy sms, nem szerződés, sőt egy email sem, senki nem látja el a kézjegyével, írhat bárki bármit, a bíró sem tudja kétséget kizárólag megítélni. Lehet Te 2 millót adtál, a másik fél 1 millát állít, papír nélkül ember legyen a talpán aki ebben az ügyben igazságot tesz.
Nekem is van kintlévőségem, ráadásul az adósom fel akar jelenteni a rendőrségen, mert zaklatom, 2 havonta 1 szer megemlítem neki, hogy jobb lenne, ha fizetne, és még neki áll feljebb!
Tegnap esti üzenete:
”Na ide figyelj ha nem fejezed be ezt az egészet fel foglak jelenteni a rendőrségen !! Remélem meg értedted !!
Ha még egyszer írni fogsz , akkor a rendőrség fog érted menni remélem meg értedted !!”
20 éves csaj ne kezdjen el pattogni, amikor adóssága van (340.000 Ft.- ot veszítettem miatta stb.). Nincs abban a helyzetben, hogy feltételeket szabjon az adós! Ha nem megy szépen, megy másképp. Kevésbé humánus megoldást választom. Elkapom és kiverem belőle a pénzemet, de úgy, hogy senki ne lássa! Meg tudja, hogy a telefonkönyvet másra is lehet használni. 10 ember fogja bizonyítani, hogy együtt kártyáztunk.
Rendőrség tehetettlen, Bíróság meg bizonytalan ilyen téren, lehet, hogy évekig tart a tárgyalás stb.
Kedves kérdező! A pénzed nem veszett el, csak ő vigyázz rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!