Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mik kellemek nekem ahhoz,...

KINGMAX kérdése:

Mik kellemek nekem ahhoz, hogy rendőr lehessek?

Figyelt kérdés
Én most közgazdasági középsuliba járok, de ennek az elvégzése után szeretnék rendészeti iskolába járni. Korábban jelentkeztem rendészeti irányú osztályba, de nem vettek fel. Életem álma, hogy rendőr lehessek, és érdekelne, hogy milyen nehéz, hány évig tart a képzés, az alatt miket tanulunk, stb.
2012. jún. 7. 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Jelentkezel vagy valamelyik rendészeti szakközépiskolába, vagy a A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karára. Előbbi 2 év és tiszthelyettesi végzettséget, utóbbi 4 év és tiszti végzettséget ad.

Nehéz? Attól függ, ha érdekel könnyen megy, ha csak azért mész, hogy legyen egy szakmád, akkor nehéz.

Kemény fizikai, és pszichológiai teszteken kell megfelelni, és nagyon sok törvényt kell megtanulni oda vissza álmodból felébresztve is, gyakorlatilag évekig csak törvényeket tanulsz és értelmezel és megtanulod alkalmazni azokat. Megtanulsz lőni, és mindenféle intézkedés taktikai módszereket alkalmazni. Továbbá rendet és fegyelmet tanulsz, persze ez függ a suli és közvetlen parancsnoktól is.

2012. jún. 7. 14:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. jún. 11. 17:47
 3/3 anonim válasza:
Egy papír, ami a nullás IQ-szintedet igazolja.
2012. jún. 20. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!