Mi lett a 12 éves cigánygyerekkel, aki a Blahán késelt?
Figyelt kérdés
erről a gyerekről van szó : http://www.youtube.com/watch?v=HRGEn6H4tcM
tudom régen történt, de engem érdekel mi lett vele? talán börtönben van? vagy megölhették?
2012. jún. 16. 22:57
11/28 anonim válasza:
3. hozzászóló aztán jól megmondta:D (hogy ő maga miféle)
12/28 anonim válasza:
Remélem már a szeméttelepen rothad a hullája
13/28 anonim válasza:
3.-nak: a másodiknak van igaza, mert én is emlékszem , hogy visszavitték romániába szóval ne nézz hülyének senkit -.-
14/28 anonim válasza:
Ti tényleg azt hiszitek, hogy Románia = roma ?! Hány évesek vagytok, 5? Jártatok ti iskolába?
15/28 anonim válasza:
Románia nem ugyanaz mint a roma, a gyerek egyszerűen egy román cigány. A cigányok közül a lehető legrosszabb fajta, még a magyarországi cigányok is undorral emlegetik őket.
16/28 anonim válasza:
A cigány szót itt az életmódra értem nem feltétlenül a származásra. A származásra lehet mondani, hogy roma, de ők nem feltétlenül élnek cigány módon.
17/28 mustafa33 válasza:
Ezt hogy érted? Fehér módon késelt, vagy mi??
18/28 mustafa33 válasza:
68%-os, fogadd el, hogy az a gyerek valóban ROMÁNIAI ROMA volt. Onnan jött és oda toloncolták vissza. Ez nem legenda, ez valós eset volt és egy konkrét gyerek (gyerek?).
19/28 anonim válasza:
Lehet, hogy romániai roma, de nem azért roma, mert romániai, mint ahogy itt pampogjátok -.-"
20/28 mustafa33 válasza:
Nem azért roma mert romániai, azért mert boxos. így már érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!