Mi lett a 12 éves cigánygyerekkel, aki a Blahán késelt?
erről a gyerekről van szó : http://www.youtube.com/watch?v=HRGEn6H4tcM
tudom régen történt, de engem érdekel mi lett vele? talán börtönben van? vagy megölhették?
"inkább nézd meg a videót, az is elég ha bele pörgetsz, már azon nyomban lövetnéd bele a dunáb, vagy gázosítanád el..."
Ennek mi értelme van? Egy haszontalan, bűnöző kölyökről szól a kérdés. Nehogy már az legyen a gonosz, aki megkérdezi, hogy mi van vele? Ja, hogy leírta azt a szót, hogy "cigány"? Miért, nem az?
"tudom régen történt, de engem érdekel mi lett vele? talán börtönben van? vagy megölhették?"
Ugyan, barátom, hol élsz te? Megölni egy kedves, ártatlan kis cigánygyereket? Aki ráadásul 14 éven aluli, így még csak büntetni se lehet, mert olyan kis ártatlan? Ugyan mááár... ja, az, hogy megkéselt, egy fiatal, normális magyar gyereket, aki előtt ott volt az egész élet? Hát, kinek nincsenek gyerekkori botlásai?
Széttépetném azt a kis mocskot. Leönteném benzinnel és felgyújtanám. A börtön semmit se segítene, ott csak kapcsolatokat építene ki meg kigyúrná magát. Romániába meg egy riporter követte, megnézte a famíliát, aztán élőben rabolta ki a sok cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!