Mi a véleményetek a Blahán lévő Jeans Clubról?
Elvileg ez lenne az utolsó üzletük, régen jártam az üzletben.
Mikor még nem volt köztudott, hogy megszűnnek, akkor volt olyan, hogy teljesen gagyi áruval volt tele az üzlet.
Előtte ilyen sose volt, mindig lehetett normális cuccot találni.
Köszi a válaszokat!
Köszi a választ.
Én is ugyanezt vettem észre, hogy egyre gyengébb a választékuk.
Nem csak minőségileg, hanem vmi nagyon elfajzott stílusuk is lett... :-/
A Terranova üzleteknél is volt egy ilyen folyamat, éveken át egyre gyengébb lett, aztán ők most kicsit jobbak lettek. (Első voltam újra. :)
Minőséget én inkább a Reserved, C&A, H&M boltokban találok. Hasonló árkategóriában jó még a Vögele is, csak nekem a legkisebb méret se jó ott, mert csak 160 magas vagyok, és viszonylag vékony is, így minden lóg rajtam. :( Pedig tetszenek a ruháik.
Miért? :D Az ár miatt? Vagy a stílus?
A Pimkie nagyon "csajosan" néz ki, viszont ha alaposabban végigböngészed, sok nagyon szép cucc is van közte. Én nagyon nem vagyok ez a rózsaszín, habos-babos stílusú, de mindig találok valami szép, visszafogott, de divatos darabot. És ott egyáltalán nem drágák a holmik.
A Promod elég drága, viszont a minősége is arányos ezzel. Oda akkor megyek, ha valami olyat keresek, amit évekig hordok: szoknyák, blézerek, kabátok, ezekből szeretem az "időtlen" divatos darabokat, így érdemes ott venni, mert hosszú évekig gyönyörűek a ruhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!