Van félnivalóm?
Figyelt kérdés
A minap sikerült a segítségemmel a rendőrségnek lefülelnie egy cigány gyereket, aki feltehetőleg megggyilkolt egy hajléktalant. Ámde félek, hogy esetleg a rokonai megtudják, hogy én voltam és megkeresnek, elvégre egy élelmiszerboltban dolgozom délutánosként és éjfélig vagyunk nyitva és ismerik is a boltot...megvédhet a rendőrség ilyen esetben?2012. máj. 23. 16:23
1/9 anonim válasza:
A rendőrség ilyen esetben sem ad ki információt arról hogy ki segítette a nyomozást. Azért a biztonság kedvéért tarts a pult mögött valami önvédelmi eszközt.
2/9 anonim válasza:
Kérd az adataid zártan történő kezelését.
3/9 Strigi válasza:
4/9 anonim válasza:
Ezek gyávák,hidd el.Most,hogy csóri hajléktalant kicsinálta a mocskos,el fognak tűnni.A kihallgatásokon,és a tárgyaláson viszont kérd az adataid zártan történő kezelését.Ne aggódj a tájékodra sem fognak most menni,ismerem ezt a fajtát.
5/9 anonim válasza:
Mondjuk az sem ártana, ha nem szolgáltatnál magadról infókat különböző netes fórumokon...
6/9 anonim válasza:
így van, már kb pont csak a neved hiányzik és kész.
Mondjuk nem hiszem, hogy putrisék közül soknak lenne nete és tudná is használni.
7/9 anonim válasza:
És tudna olvasni.. -.-"
Nyugati aluljárójában dolgoztam az egyik boltban, a kisebbség napi szinten többször jött oda, hogy olvassam már el a táblát nekik, hogy honnan megy xy-ba a vonat.. Mondtam nekik, hogy nem, nekik is kötelező lett volna iskolába járniuk, a lehetőségük megvolt..
9/9 Agnetha válasza:
Mindenesetre légy nagyon óvatos.Üdv:Agnetha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!