Van félnivalóm az orrmandula műtéttől?
4 évesem december óta küzd fülproblémával. Mondták már fülkürthurutnak, majd savós középfülgyulladásnak, de a legfőbb gond az volt, hogy csökkent a hallása. A fő bűnösnek a megnövekedett orrmandulát tartják.
A hallása már hetek óta rendbejött, a leghalkabb suttogást is meghallja, de a műszeres hallásvizsgálaton még mindig "C" típusú a hallásgörbe (tehát rossz).
Most azt mondta a fül-orr-gégész, hogy ki kell venni az orrmanduláját minél hamarabb, de, ráadásul, ma megijesztett, mert szerinte a torokmandulát is "ki kéne kapni" egyúttal. Meg persze akkor már felszúrni a fülét. Ha mindezeket nem vállaljuk, akkor valami tubust kell építeni a fülébe, hogy halljon a jövőben, ezzel ijesztgetett.
Valóban ennyire rossz lenne a helyzet? A műtét vajon megoldaná a problémát, vagy visszatérne? Ugye nem lesz baja a gyerekemnek a műtéttől??? Nagyon félek tőle!
Nem azért félek, mert káros, hanem mert egy kis százalék nem ébred fel...
Amúgy adnak egy igen hosszú tájékoztatót az altatás menetéről, amit el kell olvasni és alá kell írni, hogy beleegyezel pl. a szükség esetén az újraélesztésbe, meg ilyesmi.
Én is akkor paráztam be, amikor elolvastam.
Elvileg persze rutin dolog, csak hát ha mi vagyunk az a töredék százalék... :o//
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!