hivatalosan NEM
nem hivatalosan a rendőrök feléből sem nézném ki hogy kijárták az általános iskolát
bár tény hogy a modortalanság nem iskolai tanulmányokkal javul de gyanúsan sok a paraszt a rendőrség állományában
többen írták hogy a rendőr tanult ember háááát
pl.: blahán begkérdeze a rendőrt a turista angolul, németül, franciául, spanyolul a biztosurat meg verte a víz hogy mit akar ez tőle. odahívott 2 kolegát és mind csak nézet
aztán odament kb 12 éves kiscsávó és spanyolul elmagyarázta merre található a margit sziget
nem hofitól származik hanem a blaháról
de ha isten nyugosztalja hofi bácsit is ezt mondta akkor már 10+éve is ekkora ostobák voltak
Én nem végeztem főiskolát, csak rendészeti szakközépiskolát, mégis 3 nyelven megértetem magam a magyaron kívül, további 2 nyelven tudok még pár szót, egyszerűbb mondatokat.
(Tudom, most jön az, hogy akkor pedig korrupt vagyok)
Érettségi a követelmény a Rendészeti Szakközépiskolára, illetve a Főiskolára, Egyetemre is. Ezenkívül vezetői engedély, sikeres fizikai, pszichológiai, és orvosi vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!