Állítólag a malacnak jobb a szaglása mint a kutyának ezért a drogkereső kutyákat felváltanák a malacok. Rendőrök ti el tudnátok képzelni hogy egy másfél mázsás disznóval osszátok meg a rendőrautótokat? Aztán helyszínelésnél mire az kiszáll stb.
Miért zavarná a rendőröket?
Nem véletlen hogy angol nyelvterületen disznónak csúfolják őket :)
"Az lehet, hogy jobb a szaglása, de nem fog úgy együttműködni egy emberrel, mint egy kutya, és nem is fogod úgy betanítani."
Hülyeség! A disznó ugyan úgy tanítható, mint a kutya. Csak nem arra tartják alapból. De ettől még igaz.
Szerintem v.milyen törpe fajtájú malac volna elképzelhető.
Az is kérdés, hogy mennyire tanítható. Azt nem hiszem, hogy volna olyan jó futó és erős harapó, hogy a földre kényszerítsen egy menekülő bűnözőt.
"Azt nem hiszem, hogy volna olyan jó futó és erős harapó, hogy a földre kényszerítsen egy menekülő bűnözőt."
Drogot kellene keresniük, nem csibészelniük. Ahhoz nem kell jó futónak lenni, csak jó szaglásúnak. A drogkereső kutyák sem üldözik a bűnözőt, egészen kistermetű ebek is vannak köztük.
Én en block a rendőrség kötelékében élő állatokra gondoltam.
Drogkeresőként lehet, hogy beválnának... Ha a szarvsgombát megtalálják, a drog sem biztos, hoghy okozna nehézséget nekik. De hogyan tanítanák meg arra, hogy ne egye meg?
Mert gombakeresőként is be kell tanítani, hogy ne egye meg a gombát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!