Rendőrségen feljelentést munkanapon este 5 után és hétvégén is lehet tenni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 05:36
11/13 anonim válasza:
Rendőrségen bármikor lehet feljelentést tenni személyesen ahol van ügyelet. Vidéki őrs esetén ahol kevesen vannak és bezárják azt , úgy problémás. Ezért rendőrkapitányságot ajánlok. Egyébként feljelentést tenni lehet személyesen, telefonon, irásban és email-ben is tenni. Ha nem jó helyre címezted az sem gond mert hivatalból továbbitják. Javaslom a feljelentést irásban megtenni. Normálisan össze tudod szedni a gondolataidat és nem kell rászánni az egész napodat és sokat várakoznod. Ha irásban teszed akkor ne felejtsd el megirni a telefonos elérhetőségedet és akkor majd keresnek és a kihallgatás időpontjáról egyeztettek.
12/13 anonim válasza:
Telefonon feljelentést tenni??? Akkor nagyon le vagyok maradva..:)
13/13 anonim válasza:
Ne foglalkozz az előtted hozzászólóval.
Én az ő hozzászólása előttit írtam, tégy úgy, én is őrsön dolgozom.
Feljelentést nem tudsz tenni telefonon, de tájékoztatást adnak arra vonatkozólag, hogy mikor teheted meg.
Feljelentést te nem tehetsz, csak jegyzőkönyvbe mondhatod a dolgokat, és majd a rendőr teszi a feljelentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!