Tegnap este megtámadtak, lehet még feljelentést tenni vagy felesleges?
Nyugodtan elmehetsz a rendőrségre és tehetsz feljelentés most is.
Én biztos elmennék,mert az ilyen senkiháziak ha nem tesznek ellene mindig megússzák..
Nem csak akkor tehet feljelentést ha 8 napon túli sérülése van..
Engem is megtámadtak,Megvertek,de nem volt több napi sérülésem.A lelkem jobban sérült mint a testem.Ellopták a mobilomat,és a pénzemet is.Én elmentem a rendőrségre,igaz 3 napot aludtam rá.De végül is elmentem,és feljelentést tettem.
Rendesen fogadtak,jegyzőkönyvet írtak.Mindent elmondtam.Kiderült,hogy nemcsak én jártam így,hanem mások is,és örülnek,hogy végül is bejöttem,mert minél többen feljelentik az elkövetőket,annál jobban rá tudnak menni az ügyre.Mivel az eset szintén faluban történt,és voltaképpen tudtam kik volt..hiszen "látásból" mindenki ismer mindenkit.Többen őt neveztük meg,és meg is lett az eredménye.Bírósági ügy lett belőle..
Nyugodtan menj el a rendőrségre és tegyél feljelentést.A rendőrségen úgyis elmondják,hogy mi a következő lépés.Ha nincs értelme az üggyel foglalkozni azt is elmondják...de ha nem mész el,akkor életed végéig bánni fogod,hogy semmit nem tettél érte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!