Titeket támadtak már meg (este) az utcán? Ha igen hogyan védekeztetek, tettetek egyáltalán feljelentést?
Nem nagyon szoktak lévén eléggé kigyúrt férfi vagyok:)
Amúgy meg kés is mindig van nálam. Az ember meg kell, hogy tudja védeni magát.
Engem nem este, hanem délután.
Egyik barátommal mentem az iskolából a buszmegállóba, amikor a buszmegtől kb. 200 méterre nekünkesett 3 cigánygyerek, hogyaszongya "ádzsátók dzigit, móréé!".
Mondtuk nekik, hogy nem dohányzunk, erre ők azzal jöttek, hogy adjuk oda minden pénzünket, hogy ők majd vesznek maguknak belőle úgynevezett "dzigit".
Mikor meghalották, hogy abból sem esznek, akkor a 3 cigány közül 2 kést rántott, hogy azzal bírjanak minket jobb belátásra, de szerencsére mi sem voltunk fegyvertelenek (mert elővigyázatosságból mi is késekkel járunk), és előhúztuk 2 késünket, amiket egyből ellenük szegeztünk.
Nagyon elvetemült arcot vághattunk, mert a késtelen gyerek egyből elkezdett levegő után kapkodni és nyugtatgatni minket, hogy "ugyan már srácok, nem kell a balhé, mert az ugyan kinek lenne jó, dikmá?"
Megbeszéltük velük, hogy minket továbbengednek a buszmegálló irányába, ők pedig elmennek az ellenkező irányba. Így is lett és végetért a sztori.
Rendőrnek nem szóltunk, mert a végén úgyis minket b@sztak volna meg, hogy miért nem szolgáltuk mi mindenünkkel a kedves, kisebbségi fiúcskákat, akik olyan édesen bántak velünk.
Egyébként az egész még tavaly összel történt Balassagyarmaton, amikor még odajártam suliba.
Szerencsére már otthagytam azt a koszos, tetves várost, ahol szinte már minden második utcán sétáló ember cigány.
Az utóbbi 3 évben 2x:
Egyszer gólyabálról mentem haza a húgommal biciklivel, az utca közepén állt valaki, a húgom kikerülte, én pedig követtem.
Csakhogy a srác fellökött, nem estem el, és gondoltam hogy csak részeg, ezért megálltam és visszaszóltam neki, hogy nem kéne ezért nem kéne lökdösődni, a minimum egy bocsánat lenne (elég hülyén hangzik, de nem tudtam hogy mi van), aztán egy pillanat alatt az utca melletti bokrokból kijött 3-4 másik ember, én megijedtem és el is kezdtem tekerni. De a biciklimet meglökték hátulról és én belegurultam egy sekélyebb árokba. Nem is tudom hogy, de fél másodperc alatt sikerült kitekernem és már méterekkel az ellenség előtt tekertem. (az adrenalin csodákra képes)
A másik eset...
Végzősök voltunk a gimiben és hát az osztállyal elmentünk szerenádot adni a tanároknak.
Hangosan énekelgetünk, vonulunk az utcán (persze nem alakzatba mert az törvényellenes ;) ), és hallunk egy koppanást az úton.
Ügyet se vetettünk rá...
Aztán még egy koppanás, itt már kezdett gyanús lenni a dolog, de senki nem látott semmit.
A harmadik kőnél már rájöttünk hogy dobálnak minket, és a fák alatt a sötét utcasarkokban bujkálnak a mocskok.
Elkezdtünk ordibálni, és hívtuk a rendőrséget.
Ezalatt ők még mindig dobáltak minket, egyik osztálytársam fejét majdnem eltalálták, és egy csajnak meg a lábát kapták telibe (2 hétig ott volt a zúzódás helye).
Szerencsére a zsaruk éppen kijöttek, de a cigók elmenekültek a sötétbe, és sajnos nem találták meg őket.
Utólag mérlegeltem a helyzetet és belátom élég beszariak voltunk.
Ezért hogy később meg tudjam magam védeni elkezdtem egyik osztálytársammal kitanulni a wing tsun kung fu-t.
Azóta nagyobb önbizalommal megyek az utcán.
14:13 vagyok.
Egyébként mindkét eset Tiszafüreden történt, és az első támadásnál nem tettünk feljelentést.
Egy középkorú férfi kötött belém a kisebbség színeit képviselve. Ülepen billentettem, mire eloldalgott.
Túlnyomó hányaduk csak hordába verődve ér valamit, - nem véletlenül járnak hordákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!